Έρχεται ο πρόεδρος της UEFA

Τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην Αθήνα ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν προκειμένου να δρομολογηθούν εξελίξεις με το ποδοσφαιρικό μνημόνιο.

Έρχεται ο πρόεδρος της UEFA

Τη Δευτέρα το απόγευμα αναμένεται στην Αθήνα ο πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν. Με την παρουσία του ισχυρού άνδρα της ομοσπονδίας στη χώρα μας αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό μνημόνιο. Τον πρόεδρο της UEFA θα υποδεχθεί ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Τον πρόεδρο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (UEFA) κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν θα υποδεχθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου στην Αθήνα ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Γραμμένος.

Ο κ. Τσέφεριν, ο οποίος επιστρέφει για πρώτη φορά στην πόλη που εξελέγη στη θέση του Προέδρου της UEFA το 2016, θα συνοδεύεται από τον διευθυντή του τμήματος Εθνικων Ομοσπονδιών της UEFA κ. Ζόραν Λάκοβιτς και αλλά υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Ο κ. Γραμμένος θα υποδεχθεί επίσης και τον αντιπρόεδρο της FIFA κ. Γκρεγκ Κλαρκ, ο οποίος θα συνοδεύεται από την διευθύντρια του τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών της παγκόσμιας ομοσπονδίας κα Έμιλι Σο.

Οι πρόεδροι της UEFA και της Ε.Π.Ο. θα έχουν επίσημη συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στις 19.00, στην οποία θα παραστούν ακόμα ο κ. Λακοβιτς, ο αντιπρόεδρος της FIFA κ. Γκρεγκ Κλαρκ, ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, η διευθύντρια του τμήματος ομοσπονδιών της FIFA κα Εμιλι Σο και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φουσεκ. Θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια ο κ. Γραμμένος θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμή του κ. Τσέφεριν και των λοιπών επίσημων καλεσμένων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».