Στην... Άρσεναλ ο Λοντίγκιν!

Ο Γιούρι Λοντίγκιν που είχε περάσει από τον Ολυμπιακό άλλαξε ξανά ομάδα... Ο 29 χρονος τερματοφύλακας, που  πήγε στον Ολυμπιακό από την Ξάνθη μεταγράφηκε στην ...Αρσεναλ

Στην... Άρσεναλ ο Λοντίγκιν!

Μετά από ένα εντελώς αποτυχημένο πέρασμα από την Τουρκία και την Γκεζτέπε, ο Γιούρι Λοντίγκιν επέστρεψε στο ρωσικό πρωτάθλημα για να αγωνιστεί με τα χρώματα της Άρσεναλ Τούλα.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας που είχε παίξει στην Ελλάδα με την Ξάνθη και για λίγο στην περσινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, είχε πάει το καλοκαίρι στην Τουρκία και στην Γκεζτέπε, αλλά δεν πήρε παρά ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Έμεινε ελεύθερος από την τουρκική ομάδα και υπέγραψε στην ρωσική Άρσεναλ Τούλα επιστρέφοντας στη Λίγκα της πατρίδας του. Άλλωστε την καλύτερη πορεία της έως τώρα καριέρας του που τον έφερε μέχρι και στην εθνική ομάδα της Ρωσίας, την είχε κάνει ως παίκτης της Ζενίτ.

Ο Λοντίγκιν δεν έκρυψε την ικανοποίησή του με μήνυμα στα social media για την επιστροφή του στην πατρίδα του. Η Άρσεναλ Τούλα κάνει πολύ καλή σεζόν φέτος, βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί θεωρητικά την ευρωπαϊκή έξοδο, αν και βρίσκεται αρκετά μακριά μετά τη 19η αγωνιστική από την Λοκομοτίβ Μόσχας που είναι στην αμέσως παραπάνω θέση.