Το μεγάλο κίνητρο του Χασάν για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Ο Αχμέντ Χασάν δεν έχει σκοράρει ποτέ στην καριέρα του σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια και αυτό αποτελεί ένα εξτρά κίνητρο για τον Αιγύπτιο ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Το μεγάλο κίνητρο του Χασάν για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Για τον Αχμέντ Χασάν η ικανοποίηση είναι μεγάλη στον Ολυμπιακό, τόσο για την απόδοσή του όσο και για τον τρόπο με τον οποίο βρίσκει δίχτυα από τη στιγμή που επέστρεψε και παρά το γεγονός ότι είχε ένα μεγάλο διάστημα απουσίας στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, λόγω τραυματισμού αλλά και παροπλισμού στην Μπράγκα.

Σίγουρα η παρουσία του Χασάν θα ήταν απαραίτητη και στην Ευρώπη, ο Μαρτίνς επέλεξε να έχει τον Σουντανί ως δεύτερο φορ και φυσικά κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει το σοβαρό τραυματισμό του Αλγερινού. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι ο πιο θερμός υποστηρικτής του Αιγύπτιου, έκανε μεγάλο αγώνα για την επιστροφή του και σίγουρα είναι ο πρώτος που θα ήθελε την παρουσία του εναντίον της Άρσεναλ. Τώρα, όμως, δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά και ο Χασάν έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση, να συνδράμει με την παρουσία και τα γκολ του ώστε ο Ολυμπιακός να κάνει το νταμπλ στην Ελλάδα.

Ο 27χρονος επιθετικός έχει δείξει από τη στιγμή της επιστροφής του εξαιρετική συνέπεια στο σκοράρισμα και έχει κάνει ήδη αυτό που δεν είχε καταφέρει σε ολόκληρη την περσινή σεζόν του στον Ολυμπιακό. Να σκοράρει, δηλαδή, σε τρία διαδοχικά παιχνίδια! Αυτό που έκανε πρόσφατα με τα γκολ στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Λαμία και στο τελευταίο με τον Πανιώνιο δεν είχε συμβεί στην προηγούμενη σεζόν. Είχε βάλει γκολ σε δύο ματς στη σειρά, αλλά ποτέ σε τρίτο.

Στις 14 Φλεβάρη του 2019 είχε σκοράρει στο 2-2 με την Ντιναμό Κιέβου και αμέσως μετά στο 4-1 με την ΑΕΚ. Δεν σκόραρε όμως στη ρεβάνς στο Κίεβο. Επανήλθε με τρία γκολ εναντίον του ΟΦΗ, έμεινε άσφαιρος στο 0-1 με την Λαμία και στον αποκλεισμό από το Κύπελλο, σκόραρε στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα. Και στο φινάλε της σεζόν είχε γκολ σε δύο σερί ματς, στο 3-1 στην έδρα της Λαμίας και στο 3-0 στην έδρα της Λάρισας στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Το επόμενο ματς του Χασάν θα είναι αυτό στην Τούμπα και ένα δικό του γκολ, εκτός από το πόσο καθοριστικό μπορεί να είναι για τον Ολυμπιακό, θα σημαίνει και το τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι του με σκοράρισμα. Κάτι πολύ ιδιαίτερο για τον ίδιο και την καριέρα του.

Στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Μπράγκα έχει βάλει γκολ σε τρία διαδοχικά ματς μία φορά. Τον Φλεβάρη (είναι ο αγαπημένος του μήνας για γκολ!) του 2016 είχε βάλει γκολ με την Εστορίλ, την Μαρίτιμο και την Γκιμαράες. Ενώ όταν έπαιζε στην Ρίο Άβε πάλι μήνα Φλεβάρη είχε σκοράρει σε τρία διαδοχικά παιχνίδια! Εναντίον της Εστορίλ, της Μποαβίστα και της Μορεϊρένσε.

Συνεπώς, εάν βρει δίχτυα και την ερχόμενη Κυριακή (23/2) εναντίον του ΠΑΟΚ, ο Χασάν θα πετύχει κάτι μοναδικό στην καριέρα του. Κι αυτό μπορεί να είναι ένα εξτρά κίνητρο για τον φορμαρισμένο κυνηγό, για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να φύγει από την Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα τίτλου!