Ολυμπιακός: Ο Τσόρι είδε το Σεβίλλη-Εσπανιόλ

Ο σκάουτερ του Ολυμπιακού, Αλεχάντρο Ντομίνγκες βρέθηκε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και παρακολούθησε το Σεβίλλη-Εσπανιόλ.

Ολυμπιακός: Ο Τσόρι είδε το Σεβίλλη-Εσπανιόλ

Η δουλειά του είναι να παρακολουθεί παιχνίδια και να εντοπίζει ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορούσαν να ενισχύσουν τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο οποίος από τον Σεπτέμβριο έχει αναλάβει πόστο στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας του Πειραιά.

La Liga: Ο Σούσο έσωσε τη Σεβίλλη (highlights)

Οι χώρες στις οποίες κινείται κατά κύριο λόγο είναι η Ισπανία και η Αργεντινή. Ο παλιός άσος του Ολυμπιακού, ωστόσο έχει ανοίξει και δίαυλο με τη Ρωσία που επίσης έχει καλές άκρες και θέλει να τις εκμεταλλευτεί στο προσεχές μέλλον προς όφελος των Πειραιωτών.

Ο Ντομίνγκες την Κυριακή το μεσημέρι βρέθηκε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και παρακολούθησε το παιχνίδι ανάμεσα σε Σεβίλλη και Εσπανιόλ. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2 με την ομάδα της Βαρκελώνης να παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της La Liga.

Ο σκάουτερ των «ερυθρόλευκων» επισκέπτεται πολλά γήπεδα στην Ισπανία και θέλει να διατηρεί επαφές με τα μεγάλα κλαμπ της Ιβηρικής Χερσονήσου. Σε αυτό το πλαίσιο βρέθηκε και στην Ανδαλουσία για το παιχνίδι της Σεβίλλης με την Εσπανιόλ. Μέχρι πριν μερικές εβδομάδες βρισκόταν στην Αργεντινή που τσέκαρε αρκετά ματς και τώρα επέστρεψε στην Ευρώπη.