Ο Βάις στον Ολυμπιακό, αν δώσει το «ΟΚ» ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έδειξε, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Λαμία, να "καίγεται" για ελεύθερο εξτρέμ, αλλά ο Βλάντιμιρ Βάις ελπίζει να ξαναπιάσει λιμάνι!

Ο Βάις στον Ολυμπιακό, αν δώσει το «ΟΚ» ο Μαρτίνς

Ο Βλάντιμιρ Βάις δεν είναι μυστικό ότι έχει θέσει ως στόχο την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Ειδικά τώρα μετά τον τραυματισμό του Σουντανί, εκτιμούσε ότι θα μπορούσε να βρει θέση στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων» έως το τέλος της σεζόν.

Όπως αναφέρει και το "ΦΩΣ", στη σημερινή (13/2) έντυπη έκδοσή του, ο Σλοβάκος έχει κάνει άνοιγμα στον Ολυμπιακό, αλλά για την ώρα περιμένει στο ακουστικό του.

Αν «μεταφράσουμε» όσα είπε ο Μαρτίνς στις δηλώσεις του, τότε θα μπορούσαμε να συμπεράνουμε ότι ο Βάις δύσκολα θα πιάσει λιμάνι. Ο Μαρτίνς σκέφτεται το γεγονός οτι ο Σλοβάκος έχει να παίξει ποδόσφαιρο από τον Οκτώβριο και όπως είπε χαρακτηριστικά μετά την Λαμία, δεν είναι εύκολο να βρεθεί τώρα ένας παίκτης που έχει αγωνιστικό ρυθμό και να ενταθεί άμεσα στην ομάδα.

Ο Βάις δεν έχει λοιπόν ρυθμό και συν τοις άλλοις η τελευταία του χρονιά στο Κατάρ ήταν γεμάτη δυσκολίες. Ο ίδιος ο Σλοβάκος που έχει ουσιαστικά πει το "ναι" για τον Ολυμπιακό, περιμένει ένα... νεύμα από τον Πειραιά.

Η αγορά των ελεύθερων ολοκληρώνεται αύριο (14/2), με τον Μαρτίνς να δηλώνει ότι νιώθει ασφαλής με τους παίκτες που ήδη διαθέτει για να καλυφθεί το κενό του Σουντανί, χωρίς ωστόσο τίποτα να αποκλειστεί.

Αν δεν είχε ο Βάις τέσσερις μήνες να παίξει ποδόσφαιρο, θα ήταν ήδη στον Ρέντη. Η μακρά απουσία του προβληματίζει τον Μαρτίνς. Υπομονη... Μέχρι αύριο θα έχει ολοκληρωθεί η υπόθεση, είτε έτσι, είτε αλλιώς.

To απίθανο γκολ που είχε βάλει στην Παρί Σεν Ζερμέν τον Σεπτέμβριο του 2013