Λάρισα: Σε κρίσιμη κατάσταση 24χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε σε αγώνα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 24χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος κατέρρευσε μέσα σε γήπεδο της Λάρισας.

Λάρισα: Σε κρίσιμη κατάσταση 24χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε σε αγώνα

Αγωνία για νεαρό ποδοσφαιριστή ο οποίος κατέρρευσε σε γήπεδο το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας στο οποίο νοσηλεύεται στη εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία» οι θεράποντες γιατροί δεν έχουν αποφανθεί για τα αίτια της κατάρρευσης και δεν έχουν καταλήξει στην τελική τους διάγνωση.

Όπως αναφέρει το onlarissa, η κατάρρευση του 24χρονου πο­δοσφαιριστή, που καθόταν στον πάγκο μετά από μακρά αποχή από τις προπονήσεις, σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι του προ­ηγούμενου Σαββάτου στο δεύτερο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνα» πριν ξεκινήσει ποδοσφαιρικος αγώνας για την Α1 τοπική κατηγορία.

Ο νεαρός σύμφωνα με μαρτυρίες, αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμη­σε με αποτέλεσμα να κληθεί άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να με­ταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νο­σοκομείο, όπου κρίθηκε αναγκαία η άμεση νοσηλεία του στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε νοσηλευτεί στην ίδια κλι­νική και τον προηγούμενο Νοέμ­βριο αντιμετωπίζοντας πρόβλημα λεπτοσπείρωσης*, πρόβλημα για το οποίο είχε ενημερωθεί και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, ο οποίος ζήτησε από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και τους ελεγκτές δημόσιας υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας να κάνουν αυτοψία και να ελέγξουν τις συνθήκες υγιεινής στους χώρους όπου κινείται ο ποδοσφαιριστής.

*Λεπτοσπείρωση (ή λοιμώδης ίκτερος ή νόσος της Στουτγάρδης ή νόσος του Βάιλ): είναι μια επικίνδυνη ασθένεια που προσβάλλει τα ζώα και τον άνθρωπο.

Πηγή:topontiki.gr