Στην Αθήνα οι Τσέφεριν (UEFA) και Κλαρκ (FIFA), δύο ημέρες μετά το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!

Έκλεισε η ημερομηνία της επίσκεψης των επιτελών της UEFA και της FIFA στην Αθήνα για την υπογραφή μνημονίου με την ελληνική κυβέρνηση!

Στην Αθήνα οι Τσέφεριν (UEFA) και Κλαρκ (FIFA), δύο ημέρες μετά το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!

Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (11/2), οι Τσέφεριν και Κλαρκ θα βρεθούν στην Αθήνα στις 25 Φεβρουαρίου, δηλαδή δύο ημέρες μετά το ντέρμπι πρωτιάς στην Σούπερ Λιγκ, ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!

Σκοπός της επίσκεψης του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και του αντιπροέδρου της FIFA, Γκρεγκ Κλαρκ στην Αθήνα, είναι να υπογραφεί το ποδοσφαιρικό μνημόνιο ανάμεσα στις δύο ομοσπονδίες και την ελληνική κυβέρνηση, την οποία θα εκπροσωπήσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την ημερομηνία άφιξης των δύο επιτελών γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε, ο Γκρεγκ Κλαρκ ως επικεφαλής της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας έχει βοηθήσει τα μέγιστα για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα της χώρας του, αλλά και για την τεράστια αύξηση εσόδων στο πρωτάθλημα.

Πλέον, μετά και την καταφατική απάντηση της FIFA για αυτή τη συνάντηση, παρουσιάζει ενδιαφέρον το περιεχόμενο του μνημονίου που θα υπογράψουν οι δύο πλευρές.