Υπόθεση Τόσκο Μποζατζίσκι: Oργανωμένη επίθεση από χούλιγκαν του ΠΑΟΚ

Nέα στοιχεία προέκυψαν για τις συνθήκες θανάτου του Τόσκο Μποτζατζίσκι. Έρευνα για ενδεχομένη επικοινωνία του Γραμματικόπουλου με στελέχη της διοίκησης του ΠΑΟΚ.

Υπόθεση Τόσκο Μποζατζίσκι: Oργανωμένη επίθεση από χούλιγκαν του ΠΑΟΚ

Νέα στοιχεία προέκυψαν για τον θάνατο του Τόσκο Μποζατζίσκι, του γνωστού Βούλγαρου οπαδού του Άρη, ο οποίος σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη σε ηλικία 28 ετών. Με αυτά η αστυνομία έχει σχηματίσει μία περισσότερο ξεκάθαρη εικόνα για την οργάνωση της επίθεσης, η οποία στοίχισε την ζωή του Βούλγαρου οπαδού.

Υπάρχουν ενδείξεις για τον ρόλο του Γραμματικόπουλου. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που βρίσκεται στον χώρο των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, υπάρχουν στοιχεία πως αυτός είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο που πέρασε δίπλα από τον Μποζατζίσκι, την στιγμή που ο άτυυχος νέος προσπαθούσε να αποφύγει τη βία των χούλιγναν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αστυνομία καταλήγει στην εκτίμηση πως στην επίθεση έλαβαν μέρος συνολικά 15 άτομα, με τους περισσότερους να ανήκουν σε οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Από αυτά τα άτομα, μέχρι στιγμής έχουν γίνει δύο συλλήψεις, στους οποίους και απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Πλέον, έχουν ταυτοποιηθεί άλλα τέσσερα, ενώ οι αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και τα άλλα εννιά.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της αστυνομίας, έχουν στοιχεία πως το κάλεσμα στη συγκεκριμένη καφετέρια που κάθονταν οι Βούλγαροι οπαδοί του Άρη, το σήμανε ο Γραμματικόπουλος.