Ολυμπιακός: Λάμψη των Βετεράνων σε φιλικό με την Πάτμο (pics)

Ξεχωριστή λάμψη είχε το απόγευμα της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου στο Ρέντη, με τον Σύνδεσμο Βετεράνων του Ολυμπιακού, να δίνει φιλικό αγώνα με ομάδα επίλεκτων από το νησί της Πάτμου!

Ολυμπιακός: Λάμψη των Βετεράνων σε φιλικό με την Πάτμο (pics)

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Οι θρύλοι του Θρύλου, έδωσαν ξεχωριστή παράσταση ποιότητας και αγωνιστικού μεγαλείου, επικρατώντας 8-2 των αντιπάλων τους! Στο ντεμπούτο του με την ομάδα των βετεράνων, ο Αριέλ Ιμπαγάσα σκόραρε το πρώτο του τέρμα, ενώ δύο γκολ πέτυχε ο Καλύκας και από ένα οι Λουτσιάνο, Τσαλουχίδης, Κασδοβασίλης, Παχατουρίδης και Λύγκος. Για την ομάδα της Πάτμου, τα δύο τέρματα πέτυχε ο Κάβουρας.

Τα πειράγματα, οι συζητήσεις σχετικά με το ένδοξο παρελθόν αλλά και το παρόν του Ολυμπιακού και το εξαιρετικό κλίμα, δεν έλειψαν καμία στιγμή, με άπαντες να το απολαμβάνουν με την ψυχή τους!

Για τους βετεράνους του Ολυμπιακού, αγωνίστηκαν οι: Κελεσίδης, Σιδέρης, Βαμβακούλας, Κοκολάκης, Τσαλουχίδης, Καρασαββίδης, Καλαμάρας, Ιμπαγάσα, Λουτσιάνο, Παχατουρίδης, Βαΐτσης, Ασπρογέρακας, Κασδοβασίλης, Ζαραδούκας, Τσιαντάκης, Γεωργουδάκης, Καλύκας, Μπαρμπαρής, Καλύβας, Ρούσσος, Παπασωτηρίου, Λύγκος, Χ. Καλτσάς, Γλύκας, Κοττάκης, Κτενάς, Βασιλειάδης, Γαϊτανάρος, Μαντάζης, Παναούσης, Κ. Καλτσάς, Βέλλιος.

Στην υπέροχη εκδήλωση, παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων, Γιώργος Δαρίβας αλλά και οι Καραβίτης, Αγγελής, Σταυρόπουλος, Δαμιανίδης, Σταμάτης, Πολίτης, Λάλας, Παππάς, Μαριόλης, Ν. Κριμιτζάς, Αρζινός, Κασελίνης, Πλακίδης, Φώσκολος, Κουμαριάς, Σάννης, Δ. Κριμιτζάς.
Γιατρός: Νίκος Φαρμάκης
Φροντιστές: Ρηγούτσος, Τουλγέρογλου
Διαιτητές: Γιαννακουδάκης, Βουτσαράς, Ζάχαρης, Παπακωνσταντίνου

Ο Σύνδεσμός μας, μοίρασε μετάλλια σε όλη την αποστολή ενώ τίμησε τον Δήμαρχο Πάτμου, κ. Αθανάσιο Πέντε, ο οποίους ηγούταν της αποστολής και αγωνίστηκε στο φιλικό! Η ΠΑΕ από την πλευρά της προσέφερε αναμνηστικά δώρα από το Red Store, ενώ οι επίλεκτοι της Πάτμου με τη σειρά τους, δώρισαν τιμητική πλακέτα στο όνομα του ηγέτη του συλλόγου μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, πράττοντας το ίδιο και απέναντι στο Σύνδεσμο των Βετεράνων.

Ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου, κ. Αντώνης Γλύκας, απηύθυνε χαιρετισμό πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ το ίδιο έπραξαν και οι κκ Αντώνης Πίκουλας (Διευθυντής Ακαδημιών), Βασίλης Νάνος (Υπεύθυνος Δικτύου Σχολών).

Η στήριξη της Διοίκησης του Ολυμπιακού και πιο συγκεκριμένα του ηγέτη του συλλόγου μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν και αυτή τη φορά δεδομένη, με το πούλμαν της ομάδας να είναι στη διάθεση των φιλοξενούμενων φίλων από την Πάτμο καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ μετά το παιχνίδι, ακολούθησε δεξίωση και δείπνο στο Μικρολίμανο!

Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι και το «κατακόκκινο» υπέροχο νησί των Δωδεκανήσων, την Πάτμο!