Άκρως υποτιμητικό δημοσίευμα για τον Αραούχο - Γι' αυτό πήγε στην ΑΕΚ

Δριμεία κριτική δέχτηκε από αρθρογράφο της Marca ο Σέρχιο Αραούχο.

Άκρως υποτιμητικό δημοσίευμα για τον Αραούχο - Γι' αυτό πήγε στην ΑΕΚ

Η αποχώρηση του Σέρχιο Αραούχο από την Λας Παλμας με προορισμό την ΑΕΚ δεν φαίνεται να άρεσε σε αρθρογράφο της Marca.

Συγκεκριμένα ο εν λόγω αρθρογράφος κατηγορεί τον Αργεντίνο φορ ότι τον ενδιαφέρουν πιο πολύ τα χρήματα παρά το ποδόσφαιρο.

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα του άρθρου του:

«Η αποχώρηση του Αραούχο δεν με εξέπληξε. Έχω σταματήσει εδώ και καιρό να πιστεύω σε εκείνον, αν και πάντα ήλπιζα να διαψευστώ. Παρότι απογοητεύει εδώ και πέντε χρόνια, πάντα έλεγα στον εαυτό μου ότι η επόμενη σεζόν θα είναι δική του. Ίσως επειδή πάντα περιμένω μεγάλα πράγματα από καλούς παίκτες και ο Αραούχο αναμφίβολα είναι τέτοιος. Όμως από τον παίκτη που οδήγησε την Λας Πάλμας στην άνοδο έχει απομείνει μόνο το όνομα.

Έχει χάσει εδώ και καιρό την δίψα του για ποδόσφαιρο και τον ενδιαφέρουν πρωτίστως άλλα πράγματα. Σίγουρα τα χρήματα. Δεν τον κατακρίνω γι’ αυτό, αλλά η αλήθεια είναι πως σκέφτεται το συμφέρον του και μόνο αυτό. Δεν του ζητώ να φιλάει τη φανέλα, αλλά όχι και να τη φτύνει.

Για 4,5 χρόνια πέτυχε 11 γκολ με την Λας Πάλμας και μιλάμε για έναν παίκτη που ήταν πάντα στους τρεις πιο ακριβοπληρωμένους και από τους λίγους που δεν ήθελαν να αγγίξουν το συμβόλαιό του όταν το κλαμπ ζήτησε τη βοήθειά του το καλοκαίρι.

Ίσως πονά περισσότερο γιατί ήμουν από αυτούς που πίστευαν πως θα επιστρέψει στη Λας Πάλμας την αγάπη που του έδειξε το κλαμπ και οι φίλαθλοι αυτά τα πέντε χρόνια. Όμως και πάλι δεν το έκανε. Θα τον θυμόμαστε σαν τον παίκτη που οδήγησε τη Λας Πάλμας στον παράδεισο, αλλά και σαν εκείνον που δάγκωσε το χέρι που τον έτρεφε για τόσο καιρό».