Παράσχος: «Δύσκολο να αντιμετωπίσεις αυτόν τον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής της Ξάνθης, Γιώργος Παράσχος, μίλησε για τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε ομάδα όταν απέναντί της βρίσκεται ο Ολυμπιακός, αλλά και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα για όσα προηγήθηκαν αναφορικά με την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης.

Παράσχος: «Δύσκολο να αντιμετωπίσεις αυτόν τον Ολυμπιακό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια, ήταν καλύτερος σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού. Δυστυχώς δεχτήκαμε πολύ γρήγορα το γκολ. Αν και δεν μ’ αρέσει να παίζουμε τόσο αμυντικά, δυστυχώς με αυτόν τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις διαφορετικά. Βασιστήκαμε σε κάποιες αντεπιθέσεις.

Μετά το 1-0 ήταν δύσκολο να αλλάξουμε το παιχνίδι και να βγούμε πιο μπροστά. Ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλή κίνηση, βρέθηκε σε καλή μέρα, είχε φρεσκάδα στο παιχνίδι του και κέρδισε δίκαια. Μειώσαμε το σκορ με το πέναλτι, αλλά δεν μπορούσαμε κάτι περισσότερο.

Πάνω απ’ όλα μας ενδιαφέρει το ματς με τον Πανιώνιο. Θα τα δώσουμε όλα για να μπούμε για τα καλά στην εξάδα που σίγουρα θέλει μεγάλη προσπάθεια. Μας δίνει κουράγιο το αποτέλεσμα του ΟΦΗ με την ΑΕΛ. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, στο Κύπελλο και κυρίως στην Ευρώπη.

Θεωρείτε ότι οι παίκτες σας έχουν επηρεαστεί από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατεί με την υπόθεση της ΕΕΑ;

Εντάξει. Όπως και να το κάνουμε, όταν ακούς σε καθημερινή βάση αυτά τα πράγματα, είναι λογικό να επηρεάζονται οι παίκτες. Εμείς τους λέμε να βουλώνουν τα αφτιά τους. Επειδή θα τραβήξει αυτή η ιστορία για καιρό, θα πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες.