H Γουλβς δεν εγκαταλείπει την υπόθεση Ποντένσε

Παρά την εμπλοκή που διέρρευσε χθες (26/1) στο θέμα της μεταγραφής του Ντανιέλ Ποντένσε από τον Ολυμπιακό στην Γουλβς, η αγγλική ομάδα δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες απόκτησής του.

H Γουλβς δεν εγκαταλείπει την υπόθεση Ποντένσε

Όπως αναφέρεται στον αγγλικό Τύπο, η Γουλβς εξακολουθεί να δουλεύει την περίπτωση, ώστε να επέλθει οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφορά γίνεται και στον Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ, ο οποίος παραμένει στο μεταγραφικό πλάνο των "Λύκων", παρά τη συμμετοχή του στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ολυμπιακός: Αρνητική απάντηση στη Γουλβς για Ποντένσε!

Αναλυτικά το δημοσίευμα της expressandstar.com: "Οι άνθρωποι της Γουλβς εξακολοθούν να δουλεύουν την περίπτωση Ποντένσε, για να εξασφαλίσουν την πρώτη σημαντική προσθήκη στην περίοδο του Ιανουαρίου.

Η παρουσία του Πορτογάλου εξτρέμ στην αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ήταν η τελευταία, ενόψει της μετακίνησής του στην αγγλική ομάδα έναντι του ποσού των 19 εκατομμυρίων λιρών. Ο 24χρονος έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο συνεργασίας 4,5 ετών με την ομάδα του Μολινό.

Ο άλλος στόχος της ομάδας, Νέλσον Ολιβέιρα, αγωνίστηκε ως αλλαγή στο παιχνίδι. Ο 28χρονος πρώην επιθετικός της Νόριτς, παραμένει στόχος, παρά τη συμμετοχή του στο χθεσινό αγώνα".