O περσινός Χασάν δείχνει το δρόμο

Στο δεύτερο γύρο της περσινής περιόδου ο Αχμέντ Χασάν είχε δείξει τις πραγματικές δυνατότητές του. Αυτό περιμένει και τώρα ο Μαρτίνς

O περσινός Χασάν δείχνει το δρόμο

Λένε πολλοί ότι ρισκάρει ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Αχμέντ Χασάν από την Μπράγκα από τη στιγμή που ο Αιγύπτιος σέντερ φορ έχασε τα περισσότερα από τα φετινά ματς της πορτογαλικής ομάδας με προβλήματα από τραυματισμούς ή επειδή έμενε στον πάγκο.

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Μπράγκα για τον Χασάν - Στην Αθήνα ο Αιγύπτιος

Μα κάτι παρόμοιο είχε γίνει και στην περσινή σεζόν, όταν ο Χασάν έπαιξε δανεικός στον Ολυμπιακό. Στο πρώτο μισό της είχε βάλει μόλις τρία γκολ (τα δύο κρίσιμα και νικητήρια με Πανιώνιο και Άρη σε Νέα Σμύρνη και Θεσσαλονίκη κι άλλο ένα με την Ντουντελάνζ στην Ευρώπη). Βασικός ήταν συνήθως ο Γκερέρο ενώ ο Χασάν είχε χάσει και πάνω από έναν μήνα λόγω της επέμβασης που είχε κάνει στο γόνατο. Ήταν, μάλιστα, βέβαιο ότι θα επέστρεφε στην Μπράγκα από τον χειμώνα αλλά ο Μαρτίνς τον κράτησε.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς για ΑΕΚ, Ποντένσε, Χασάν και Σεμέδο

Και μέχρι το τέλος της περσινής περιόδου, ο διεθνής επιθετικός πέτυχε άλλα...δώδεκα γκολ! Ανάμεσά τους και το χατ-τρικ απέναντι στον ΟΦΗ. Γι΄αυτό και ο προπονητής του Ολυμπιακού περιμένει ότι μπορεί να πάρει πολλά και φέτος από έναν παίκτη που έχει διπλό πλεονέκτημα. Ξέρει καλά τόσο τον Μαρτίνς όσο και τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, δεν χρειάζεται διάστημα προσαρμογής και μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη εναλλακτική του Ελ Αραμπί.

Ολυμπιακός: «Ο Χασάν έρχεται σήμερα, ο αντικαταστάτης του Ποντένσε βρέθηκε κι ο Μπανανά φεύγει»