Κριτική των παικτών: Λοβέρα ο καλύτερος, Μεριά χωρίς προβλήματα σε νέο ρόλο

Κριτική των παικτών: Λοβέρα ο καλύτερος, Μεριά χωρίς προβλήματα σε νέο ρόλο

ΑΛΕΝ: Ήταν εκεί που έπρεπε στις περιπτώσεις που δέχτηκε σουτ προς την εστία του στο πρώτο ημίχρονο ενώ ήταν αδύνατο να αντιδράσει στο πολύ καλό σουτ του αντίπαλου φορ, στο πρώτο γκολ που δέχεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Συνεχώς στην επίθεση ο αρχηγός του Ολυμπιακού, με ωραίες ενέργειες και δημιουργίες, δίχως να χρειαστεί να πιέζεται ιδιαίτερα. Βρισκόταν με κλειστά μάτια κάποιες στιγμές με τον Φορτούνη από την ώρα που μπήκε στο γήπεδο και έπαιξαν στην ίδια πλευρά.

ΚΟΥΤΡΗΣ: Πολύ καλό ματς από τον διεθνή μπακ. Με διάθεση και όρεξη για κούρσες και γεμίσματα, με καλές προσπάθειες και τρεξίματα, με συμμετοχή σε πολλές επιθέσεις της ομάδας. Σε συνέχεια του πολύ καλού δεύτερου μέρους που είχε κάνει στην Καλαμάτα.

ΣΙΣΕ: Σε φάση επιστροφής σε καλό ρυθμό και ο Σενεγαλέζος στόπερ που είχε κάποια λάθη, ειδικά στην περίπτωση που μπήκε το γκολ της Καλαμάτας. Γενικά, όμως, είναι θέμα χρόνου να δώσει ξανά τις λύσεις που περιμένει από αυτόν ο Μαρτίνς.

ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ: Όπως και στο πρώτο παιχνίδι, ο νεαρός στόπερ έδειξε σε ετοιμότητα, με ψύχραιμες αντιδράσεις και καλό παιχνίδι από πίσω. Παίκτης με μεγάλο μέλλον για τον Ολυμπιακό.

ΜΕΡΙΑ: Σε ρόλο αμυντικού μέσου ο Τυνήσιος δεν είχε προβλήματα. Ούτε στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και στη δημιουργία με καλές μακρινές μπαλιές. Δεν απέφυγε κάποια λάθη, αλλά ήταν λογικό καθώς δεν ξέρει καλά τη θέση.

ΞΕΝΙΤΙΔΗΣ: Παίκτης με μεγάλη προοπτική, όπως δείχνει κάθε φορά που χρησιμοποιείται. Σίγουρος στις μεταβιβάσεις του και πολύ καθοριστικός στην κυκλοφορία της μπάλας και στον έλεγχο του ρυθμού.

ΛΟΒΕΡΑ: Ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού, με εξαιρετικές κινήσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δύο υπέροχα γκολ, δείγματα της μεγάλης κλάσης του. Προσαρμόζεται συνεχώς και δίνει στο γήπεδο αυτά για τα οποία τον έχει αποκτήσει η πειραϊκή ομάδα.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Από ματς σε ματς βελτιώνεται ο διεθνής άσος που είχε καλές στιγμές στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ θα μπορούσε να είχε βάλει και ο ίδιος γκολ σε μια-δυο φάσεις. Είναι σημαντικό ότι δείχνει πιο έτοιμος σε κάθε συμμετοχή του.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Δραστήριος και με ενέργεια ο Σέρβος εξτρέμ που έπαιξε από τη δεξιά πλευρά. Θα μπορούσε να είχε καλύτερα τελειώματα σε τελικές προσπάθειες ή σέντρες, αλλά γενικά έκανε ένα καλό ματς.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Επιστροφή στα γκολ για τον Ισπανό φορ, σε μια βραδιά ψυχολογίας για τον ίδιο έπειτα από ένα διάστημα αφλογιστίας. Ήταν πολύ καλά τα τελειώματά του στις φάσεις των γκολ που σημείωσε.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Τεράστιο κέρδος για τον Ολυμπιακό ότι έχει ξανά στις επάλξεις τον αρχηγό του! Ο Κώστας έπαιξε μετά από σχεδόν έξι μήνες, θέλει φυσικά τα πατήματά του, ήταν προσεκτικός, αλλά είχε και πολλές ενέργειες που θύμισαν σε όλους τι έρχεται ξανά άμεσα στην ομάδα!

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Μεγάλη επιστροφή και για τον Βραζιλιάνο, ο οποίος πήρε απαραίτητο χρόνο για να επιστρέψει στην 11άδα στα δύσκολα ματς που ακολουθούν για το πρωτάθλημα.

ΛΙΑΤΣΟΣ: Πρώτη συμμετοχή για τον 17χρονο άσο και τεράστια εμπειρία για τη συνέχεια της καριέρας του. Ήταν «ψαρωμένος» όπως ήταν λογικό, αλλά είχε και τις στιγμές του με μια καλή κούρσα κι ένα σουτ που δεν βρήκε στόχο.