Αήττητος στο «κάστρο» των Σπάτων

Ο Αήττητος Σπάτων έχει μπει φουριόζος στα μπαράζ της Γ’ Εθνικής και δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ να πανηγυρίσει την τρίτη συνεχόμενη άνοδό του και να βρεθεί από την Β’ ΕΠΣΑΝΑ στην Β’ Εθνική.

Αήττητος στο «κάστρο» των Σπάτων

Την Κυριακή, η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου υποδέχεται τον Ηρόδοτο που επίσης έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τα μπαράζ στον β’ όμιλο. Βέβαια η ομάδα της Αλικαρνασσού αυτή την αγωνιστική…δοκιμάζεται στο «κάστρο» του Αήττητου. Στο σπίτι της ομάδας των Σπάτων, εκεί όπου την τελευταία διετία είναι Αήττητος όνομα και πράγμα, οι παίκτες του Μανώλη Παπαματθαιάκη θα…κυνηγήσουν το βαθμό ή τους βαθμούς που θα διατηρήσουν τους Κρητικούς στην κορυφή.

Έχει περάσει στα…ψιλά αλλά ο Αήττητος την τελευταία φορά που έχει από το γήπεδό του με σκυμμένο κεφάλι σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν στις 24 Απριλίου 2016. Τότε για την β’ κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ, ο Παμπαιανικός είχε κερδίσει με 3-0. Έκτοτε, ο Αήττητος δεν έχει χάσει στην έδρα του.

Συμπληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες δυο χρόνια και ο Αήττητος έχει καταφέρει να διατηρήσει απόρθητο το «κάστρο» του. Μάλιστα εάν η ομάδα των Σπάτων στα ματς που έχει στην έδρα της για τα μπαράζ με Ηρόδοτο και Αστέρα Αμαλιάδας κάνει το δύο στα δύο τότε η άνοδος στην Β’ Εθνική κατηγορία δεν χάνεται με τίποτα. Για την ώρα βέβαια η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ηρόδοτο που απέδειξε και την περασμένη Τετάρτη στο…καυτό «Ελ Πάσο» πως είναι σε θέση να κάνει τη «ζημιά». Άλλωστε στο Λεκανοπέδιο φέτος, η ομάδα του Παπαματθαιάκη τα πηγαίνει περίφημα…