Οι Ισπανοί στέλνουν Εσκουδέρο στον Ολυμπιακό (vid)

Ο ποδοσφαιριστής της Σεβίλλης εμφανίζεται ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού σύμφωνα με ισπανικά Μέσα.

Οι Ισπανοί στέλνουν Εσκουδέρο στον Ολυμπιακό (vid)

Ο Σέρχιο Εσκουδέρο της Σεβίλλης φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ισπανικά Μέσα. Συγκεκριμένα στην Ιβηρική αναφέρουν πως οι Πειραιώτες ασχολούνται σοβαρά με την περίπτωση του έμπειρου αριστερού μπακ της ομάδας της Ανδαλουσίας.

Ο 30χρονος μπακ που μοιάζει να είναι στο… στόχαστρο του Ολυμπιακού απασχολεί κι άλλους συλλόγους κυρίως από την Ισπανία. Συγκεκριμένα οι Ίβηρες αναφέρουν πως το όνομα του βρίσκεται στη λίστα των Χετάφε και Βαγιαδολίδ.

Το συμβόλαιο του με τη Σεβίλλη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και φέτος έχει παίξει σε δέκα παιχνίδια. Έχει αγωνιστεί σε έξι αγώνες για το Europa League, τρεις για το πρωτάθλημα και έναν για το Κύπελλο, ενώ έχει και μία ασίστ.

Με τη Σεβίλλη έχει κατακτήσει το Europa League της σεζόν 2015-2016, ενώ τη σεζόν 2010-2011 πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας με τη φανέλα της Σάλκε. Στην ισπανική Λίγκα έχει κάνει 151 συμμετοχές με έξι γκολ και έντεκα ασίστ, ενώ εκτός από αριστερό μπακ αγωνίζεται και αριστερός χαφ.