Τι είπε ο πρόεδρος της Σιόν για Κασάμι

Ο ισχυρός άνδρας της Σιόν μίλησε για το μέλλον του Παϊτίμ Κασάμι στον ελβετικό σύλλογο.

Τι είπε ο πρόεδρος της Σιόν για Κασάμι


Εξέλιξη στο θέμα του Παϊτίμ Κασάμι δεν έχει σημειωθεί, όμως, είναι ένα από τα ονόματα που παραμένουν στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

Ο Ελβετός χαφ έχει ενεργό ρόλο στη Σιόν και θεωρείται ένα από τα απαραίτητα εργαλεία της ομάδας του. Στον Ολυμπιακό έχει αρκετούς φίλους που θέλουν να τον δουν να φοράει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Κατά πόσο είναι εφικτή, όμως, μία μετακίνηση του Κασάμι στον Ολυμπιακό αυτή την περίοδο;

Ο 27χρονος χαφ έχει συμβόλαιο με τη Σιόν έως το καλοκαίρι του 2020. Αυτό σημαίνει πως από τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα χωρίς να εισπράξει ούτε ευρώ η Σιόν.

Πρόσφατα ο πρόεδρος της ελβετικής ομάδας ο Κριστιάν Κονσταντίν ρωτήθηκε αν ο Κασάμι θα είναι στη Σιόν το 2020 και απάντησε:

«Πιστεύω πως ναι γιατί έχει συμβόλαιο και επίσης δεν έχει εκφράσει κάποια επιθυμία να φύγει. Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της τότε αυτός είναι ο Κασάμι», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Σιόν.

Η δήλωση του, πάντως, αφήνει τα πάντα ανοιχτά και φυσικά αν ο Ολυμπιακός θελήσει να πάρει τον παίκτη δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο η Σιόν.