Ολυμπιακός: Τα χρόνια πολλά από τους Βετεράνους στον σύλλογο!

Οι Βετεράνοι των «ερυθρόλευκων» εύχονται χρόνια πολλά τόσο στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και σε όλους όσους βρίσκονται του πειραϊκού συλλόγου.

Ολυμπιακός: Τα χρόνια πολλά από τους Βετεράνους στον σύλλογο!

Η λέσχη Βετεράνων του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσε να μην στείλει τις ευχές της ενόψει των Χριστουγέννων στον σύλλογο με τον οποίο αναδείχτηκαν και αγάπησαν.

Έτσι και έγινε και φέτος μόνο που αυτή την φορά οι ευχές έχουν ως κεντρικό πρόσωπο τον μεγαλομέτοχο των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και όλους όσους βρίσκονται δίπλα του και γενικά συνεισφέρουν για να μεγαλώνουν τον σύλλογο όσο πιο πολύ μπορούν.

Η σχετική ανακοίνωση της συνάντησης του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκου Γαβαλά, με την λέσχη Βετεράνων: «Η ζωντανή ιστορία του συλλόγου μας, υποδέχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (23/12) στα γραφεία της λέσχης τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκο Γαβαλά, σε μια όμορφη, ζεστή και καθόλα χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Οι Βετεράνοι μας, έστειλαν μέσω του κ. Νίκου Γαβαλά τις ευχές τους στη Διοίκηση του συλλόγου αλλά και προσωπικά στον ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τονίζοντας πως βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του, ενώ δεν παρέλειψαν το ποδοσφαιρικό τμήμα, παίκτες και προπονητές αλλά και τους εργαζόμενους της ΠΑΕ.

Στη φωτογραφία φαίνονται όρθιοι (από αριστερά προς τα δεξιά) οι Χρήστος Καλτσάς, Αλέκος Κτενάς, Γιώργος Κοτάκης, Θανάσης Αγγελής, Αντώνης Γλύκας, Γιώρογς Βαΐτσης και Παναγιώτης Κελεσίδης ενώ καθήμενοι είναι οι Γιάννης Γκαϊτατζής, Γιώργος πολίτης, Πέτρος Καραβίτης, Νίκος Γαβαλάς και Γιώργος Δάριβας. Στη λέσχη βρίσκονταν και οι Ανδρέας Μπονόβας, Κώστας Σαραλιώτης.»