Ξανά για Καρβάλιο ο Ολυμπιακός

Ο Ζοάο Καρβάλιο μπαίνει ξανά στη ζωή του Ολυμπιακού, αλλά στο… κόλπο είναι και η Τραμπζονσπόρ. Τι δήλωσε ο τεχνικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Σαμπρί Λαμουσί για τον Πορτογάλο.

Ξανά για Καρβάλιο ο Ολυμπιακός

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και στον Ολυμπιακό αρχίζουν ήδη να ασχολούνται με την ενίσχυση της ομάδας τους. Ένα από τα ονόματα που έχει πέσει ξανά στο τραπέζι όπως γράφει και το σημερινό ΦΩΣ είναι ο Ζοάο Καρβάλιο.

Ο Πορτογάλος επιτελικός μέσος της Νότιγχαμ Φόρεστ έχει μπει ξανά στο μυαλό των «ερυθρόλευκων» και μάλιστα σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του για τον 22χρονο μέσο. Στο… κόλπο για τον Καρβάλιο φέρεται να έχει μπει και η Τραμπζονσπόρ, η οποία όπως αναφέρουν οι Άγγλοι είναι έτοιμη να κάνει πρόταση στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στο Νησί αναφέρουν πως ο Ζοάο Καρβάλιο είναι έτοιμος τον Ιανουάριο να αποχωρήσει από το σύλλογο. Στο τελευταίο παιχνίδι της Νότιγχαμ με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ (0-4) ο Πορτογάλος έπαιξε βασικός, ενώ στο προηγούμενο με τη Μίντλεσμπρο είχε αγωνιστεί για μόλις 18 λεπτά και με τη Μίλγουολ δεν είχε παίξει καθόλου.

Ο τεχνικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Σαμπρί Λαμουσί ρωτήθηκε για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από τον Καρβάλιο και τόνισε: «Δεν θέλω να μιλήσω για φήμες. Ο Ζοάρο Καρβάλιο είναι πολύ επαγγελματίας. Έχει ποιότητα και μπορεί να μας βοηθήσει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του και ξέρω τι να περιμένω απ’ αυτόν. Είναι κολακευτικό για τον σύλλογο να υπάρχει ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστές του, αλλά ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε φέτος», ήταν τα λόγια του Λαμουσί.

Μέχρι τώρα ο Καρβάλιο έχει κάνει 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τη Νότιγχαμ με ένα γκολ και μία ασίστ. Θυμίζουμε πως και το καλοκαίρι είχε φτάσει κοντά να μετακομίσει στον Πειραιά και ειδικά μετά τον τραυματισμό του Φορτούνη, αλλά τότε και εκείνος χτύπησε και μάλιστα δεν είχε έρθει στην Αθήνα για το φιλικό με τον Ολυμπιακό.