Δεν πληρώθηκαν και σήμερα στον ΠΑΟ

Νέα ασυνέπεια της διοίκησης του Γιάννη Αλαφούζου προς τους παίκτες και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού. Η υπόσχεση του Βασίλη Κωνσταντίνου προς τους «πράσινους», στις αρχές της εβδομάδας, για την καταβολή του 35% της δόσης Δεκεμβρίου την Τετάρτη  δεν υλοποιήθηκε.

Δεν πληρώθηκαν και σήμερα στον ΠΑΟ

Οι ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα μέλη δεν είδαν ούτε σήμερα χρήματα στους προσωπικούς λογαριασμούς τους, γεγονός που, όπως γίνεται αντιληπτό, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση στο «τριφύλλι».

Παρά τις διαβεβαιώσεις που έλαβαν οι παίκτες από τον πρόεδρο της ΠΑΕ και που με βάση αυτές άλλαξαν γνώμη και συνέχισαν τις προπονήσεις τους, δεν υπήρξε καμία πληρωμή μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει.

Υπήρξε μία ενημέρωση προς τους ποδοσφαιριστές ότι γίνονται προσπάθειες για να πληρωθούν αύριο Πέμπτη (3/5), ωστόσο η κατάσταση, πλέον, στο σύλλογο έχει ξεφύγει εντελώς. Όλα αυτά κι ενώ δεν υπήρξε κάποια πρόοδος στο θέμα Βέμερ, αντίθετα υπάρχει και νέος κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών, μιας κι εκδικάστηκε σήμερα η προσφυγή του Μάικλ Εσιέν για μη καταβολή των δόσεων Μαρτίου και Απριλίου.