FIFA/UEFA κάλεσαν σε συνάντηση τους τέσσερις μεγάλους

«Βόμβα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τις ομοσπονδίες να καλούν τους τέσσερις μεγάλους να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι μετά τις γιορτές.

FIFA/UEFA κάλεσαν σε συνάντηση τους τέσσερις μεγάλους

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με όσα συζητήθηκαν στη Νιόν παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη και του Βαγγέλη Γραμμένου. Σε αυτή, ωστόσο, δεν ανέφερε πως η UEFA και η FIFA κάλεσαν σε συνάντηση τους τέσσερις μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναμένεται να συναντηθούν με τους αξιωματούχους των FIFA και UEFA επί ελβετικού εδάφους μετά τις γιορτές.

Είναι προφανές πως τόσο η παγκόσμια όσο και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα επιχειρήσουν να περάσουν στην επόμενη ημέρα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μη ξεχνάμε πως στις 31 Ιουλίου αποχωρεί από τη χώρα μας η διεθνής επιτροπεία επομένως FIFA και UEFA θέλουν να συμφωνία των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ.

Με βάση αυτή τη συναίνεση να γίνουν αρχικά εκλογές στην ΕΠΟ και στη συνέχεια το ποδόσφαιρο στην πατρίδα μας να πορευτεί χωρίς την παρουσία των διεθνών συνομοσπονδιών.

Να σημειώσουμε πως υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες FIFA και UEFA δεν επιθυμούν οι εκλογές στην ΕΠΟ να γίνουν το Φθινόπωρο του 2020 όπως είναι προγραμματισμένο, αλλά κατά παρέκκλιση τον Ιούνιο ή στις αρχές Ιουλίου προκειμένου να βρίσκονται στην Ελλάδα οι ξένοι τοποτηρητές.

Επιπλέον ζήτησαν οι ομοσπονδίες τη φύλαξη των τριών μελών της ΚΕΔ (Περέιρα, Μάριν, Λίντμπεργκ) και να προστατεύονται λόγω του τεταμένου κλίματος που έχει δημιουργηθεί.