Περόνε: Αποσύρεται στο τέλος Δεκεμβρίου (vid)

Σύμφωνα με τον ατζέντη του Βέλα Τζούνιορ, ο άσος του Ηρακλή Εμανουέλ Περόνε θα σταματήσει το ποδόσφαιρο στο τέλος Δεκεμβρίου.

Περόνε: Αποσύρεται στο τέλος Δεκεμβρίου (vid)

Μια εμβληματική φυσιογνωμία του Ηρακλή, ο Εμάνουελ Περόνε θα σταματήσει το ποδόσφαιρο με το τέλος του 2019. Συγκεκριμένα όπως είπε ο μάνατζερ του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Βέλα Τζούνιορ η απόφαση του 36χρονου στράικερ είναι οριστική και δεν πρόκειται να αλλάξει.

Ο Βέλα Τζούνιορ δήλωσε συγκεκριμένα πως:

«Ο Περόνε το έχει πει ότι θα παίξει μέχρι το Δεκέμβριο και μετά θα σταματήσει την μπάλα. Είναι οριστική αυτή η απόφαση, δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει στην ομάδα σε άλλο πόστο. Ο Περόνε αγαπάει την ομάδα, το όνειρό του ήταν να σταματήσει στον Ηρακλή, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Η διοίκηση θα απαντήσει. Ο Περόνε θέλει να μείνει κοντά στην ομάδα».

Ο Περόνε συνολικά μέτρησε 357 συμμετοχές και 92 γκολ με τα χρώματα των: Ιωνικού, Ατρομήτου, Αστέρα Τρίπολης, Καλλονής, ΑΕΛ και του Ηρακλή, που συνδέθηκε και δοξάστηκε τα τελευταία χρόνια της καριέρας του.

Μάλιστα ο Αργεντινός άσος δέχθηκε να βοηθήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης παίζοντας για αυτήν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ αφιλοκερδώς.

Η διοίκηση του «γηραιού» πάντως, θα κοιτάξει να αξιοποιήσει τον Περόνε σε κάποιο άλλο πόστο.

Δείτε ένα φοβερό γκολ του Εμάνουελ Περόνε με το «γηραιό» στο 9-1 επί του Μέγα Αλέξανδρου: