Ο Μουρίνιο έχει δει από κοντά τον Ολυμπιακό του Μαρτίνς (pics + vid)

O Ζοσέ Μουρίνιο θα βρεθεί για ακόμη μια φορά στον ευρωπαϊκό δρόμο του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος έχει πάρει ήδη μια πρώτη γεύση από την ομάδα του συμπατριώτη του, Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Μουρίνιο έχει δει από κοντά τον Ολυμπιακό του Μαρτίνς (pics + vid)

Η Τότεναμ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο, το πρωί της Τετάρτης (20/11) και το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Πορτογάλου θα είναι απέναντι στον Ολυμπιακό, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Στο ματς του Λονδίνου (26/11), στον απέναντι πάγκο θα βρεθεί ο συμπατριώτης του, Πέδρο Μαρτίνς, τον οποίο έχει παρακολουθήσει από κοντά!

Ήταν 30 Αυγούστου του 2018, όταν ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν στην έδρα της Μπέρνλι για τα πλέι οφ του Europa League. Ο Πορτογάλος προπονητής είχε βρεθεί στο Turf Moor και είδε τον Ολυμπιακό να αποσπά ισοπαλία 1-1, που σε συνδυασμό με τη νίκη 3-1 στο Καραϊσκάκη τού είχε δώσει το εισιτήριο πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης. Το γκολ των ερυθρόλευκων σε εκείνο το παιχνίδι είχε σημειώσει ο επίσης Πορτογάλος, Ντανιέλ Ποντένσε (83'), πριν ο Ματέι Βίντρα διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Φυσικά, από εκείνο το παιχνίδι έχουν αλλάξει αρκετά πρόσωπα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού (λόγω αποχωρήσεων ή τραυματισμών), αλλά η φιλοσοφία της ομάδας του Μαρτίνς, παραμένει ίδια...

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες

Δείτε το πλάνο στο 1:57