Ολυμπιακός: Σα, Σεμέδο, Ποντένσε περιμένουν την ευκαιρία τους

Το σημαντικό είναι ότι ο Φερνάντο Σάντος εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη σε Σά, Σεμέδο και Ποντένσε. Κι ας μην τους έχει χρησιμοποιήσει ακόμη.

Ολυμπιακός: Σα, Σεμέδο, Ποντένσε περιμένουν την ευκαιρία τους

Για άλλο ένα ματς της εθνικής Πορτογαλίας, οι διεθνείς του Ολυμπιακού Ζοσέ Σα, Ρούμπεν Σεμέδο και Ντανιέλ Ποντένσε, δεν χρησιμοποιήθηκαν από τον Φερνάντο Σάντος και θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή ώστε να πραγματοποιήσουν το επίσημο ντεμπούτο τους με το εθνόσημο.

Η Πορτογαλία έπαιξε στο Λουξεμβούργο, δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη καθώς το δεύτερο γκολ ήρθε προς το τέλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Σάντος να εμπιστεύεται και πάλι κυρίως τους ποδοσφαιριστές που έχει συνήθως βασικούς σε όλη την πορεία της Πορτογαλίας στα προκριματικά.

Ο Σα παραμένει πίσω από τον Ρουί Πατρίτσιο, ο Σεμεδο έμεινε εκτός γιατί επαιξαν ο πανάκριβος Ρούμπεν Ντίας της Μπενφίκα και ο Φοντέ της Λιλ που έχει 40 συμμετοχές στην Εθνική, ενώ ο Ποντένσε αυτή τη φορά ήταν ο παίκτης που «κόπηκε» από την αναμέτρηση, κάτι που συμβαίνει σε κάθε ματς των Πορτογάλων. Ο Σάντος είχε αφήσει έξω ανήμερα του προηγούμενου αγώνα με την Λιθουανία τον Ντουάρτε, τώρα το έκανε με τον Ποντένσε.

Το σημαντικό είναι ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας και πρώην της Ελλάδας, έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στους τρεις παίκτες του Ολυμπιακού και θα συνεχίσει να τους καλεί στην ομάδα, πιθανώς και μέχρι να φτάσει η ώρα της τελικής φάσης του EURO. Kι είναι ξεκάθαρα στο χέρι τους να συνεχίσουν να παίζουν τόσο καλά και ακόμη καλύτερα με τον Ολυμπιακό, ώστε κάποια στιγμή να κάνουν ντεμπούτο σε ματς της Πορτογαλίας και κυρίως να έχουν την τύχη να παίξουν το καλοκαίρι του 2020 στη μεγάλη διοργάνωση.