Γελένα Καρλέουσα: Από «μούσα» του Βράνιες, τύραννος του!

Ένα ερωτικό σκάνδαλο που πήρε... ποδοσφαιρικές προεκτάσεις!

Γελένα Καρλέουσα: Από «μούσα» του Βράνιες, τύραννος του!

Η σχέση του Όγκνιεν Βράνιες με την Γελένα Καρλέουσα έχει περάσει από... σαράντα κύματα αφού το παράνομο ζευγάρι δεν κατάφερε να κρατήσει τίποτα κρυφό στη σχέση του και πλέον έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης.

Το σίριαλ καλά κρατεί, με το τελευταίο επεισόδια να παίζεται το βράδυ της Κυριακής 27 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

Ο Βράνιες θέλησε να πικάρει τον Ολυμπιακό με μια ανάρτησή του λίγες ώρες πριν το ματς, οι οπαδοί της ομάδας του Πειραιά απάντησαν με πανό και κάπως έτσι γίναμε μάρτυρες μιας ακόμα κόντρας Βράνιες - Καρλέουσα.

Η Γελένα Καρλέουσκα είναι τραγουδίστρια από την Σερβία. Πολύ δημοφιλής στη χώρα του και γυναίκα που θέλει να προκαλεί με το παρουσιαστικό της. Το έκανε και με την προσωπική της ζωή, όμως μετά τα όσα έζησε με τον Βράνιες, συμμαζεύτηκε λίγο.

Είναι παντρεμένη με τονοδοσφαιριστή, Ντούσκο Τόσιτς, όμως ο γάμος τους έχει κλονιστεί από το καλοκαίρι, όταν και βγήκαν στη φόρα τα αμαρτήματά της με τον Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Βράνιες, η Γελένα και τα «καυτά» τους μηνύματα που αναστάτωσαν το ίντερνετ

Και οι δύο τους σε αυτή τη σχέση αποδείχτηκαν ανίκανοι να τη διαχειριστούν, με αποτέλεσμα οι παρατηρητές του ξεκατινιάσματός τους σε Σερβία, Βοσνία και Ελλάδα να πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο...