Youth League: Ολυμπιακός - Μπάγερν 0-4: Με χατ-τρικ του Ζίρκζε (HIGHLIGHTS)

Ο Ολυμπιακός Κ19 ηττήθηκε για το Youth League από την Μπάγερν Μονάχου εντός έδρας με 4-0, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από την εισβολή των κουκουλοφόρων στο γήπεδο.

Youth League: Ολυμπιακός - Μπάγερν 0-4: Με χατ-τρικ του Ζίρκζε (HIGHLIGHTS)

Η ομάδα του Ολυμπιακού Κ19 ηττήθηκε με 4-0 στο προπονητικό γήπεδο του Ρέντη από την αντίστοιχη ομάδα της Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική του UEFA Youth League. Η εισβολή ωστόσο των κουκουλοφόρων στο 84ο λεπτό στιγμάτισε την αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε με τους παίκτες των δυο ομάδων να παίζουνε κορόιδο στη μέση του γηπέδου.

Εισβολή χούλιγκανς στο Ρέντη κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακός - Μπάγερν! (vid)

Το παιχνίδι:

Σε έναν αγώνα που δε χωράει κριτικής λόγω των επεισοδίων, οι Γερμανοί άνοιξαν το σκορ στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης με σκόρερ τον Ζίρκζε με σουτ στην κίνηση ύστερα από πάσα του Στίλερ.

Μαυρογενίδης: Αυτό δεν είναι o Ολυμπιακός...

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 46' της αναμέτρησης με σκόρερ τον Γκίντερ με δυνατό σουτ από τα δεξιά ύστερα από βαθιά μπαλιά του Ντάνιλιουτς. Πέντε λεπτά αργότερα η Μπάγερν έκανε το 3-0 πάλι με τον Ζίρκζε, ο οποίος στο 74' τριπλασίασε τα τέρματα του γράφοντας το τελικό 4-0.

Ολυμπιακός - Μπάγερν: Η στιγμή της εισβολής στο Ρέντη (pics+vid)

Ο αγώνας διεκόπη λόγω της εισβολής των κουκουλοφόρων στο 84' της αναμέτρησης για περίπου μισή ώρα και συνεχίστηκε από το 87' μέχρι το 90' οπότε και ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να παίζουνε κορόιδο στη μέση του γηπέδου. Άπαντες στον Ολυμπιακό ζήτησαν συγνώμη με τη λήξη της αναμέτρησης από τους οπαδούς των φιλοξενούμενων.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Τζολάκης, Ντουμάνης, Μπέλιτς, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Νεοφυτίδης, Νικόλης (46' Μποσκούδης), Φέκκας, Σουρλής (81' Τσέρλιος), Κατσαβάκης (60' Αρσενίδης), Μπουλάρι (60' Βοΐλης)

ΜΠΑΓΕΡΝ (Ντάνι Σβαρτς): Σνέλερ, Βάιντνερ, Ντανίλιουτς, Αρεϊ-Μπι, Κελ, Τίλμαν, Στίλερ, Ράιν (62' Μπουτ), Γκίντερ (80' Άντερσον), Κούνι (80' Γιόχανσον), Ζίρκζε