Βλέπει τους Νέους ο Νικοπολίδης ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε με τον Νικοπολίδη και τον ανακοινώνει. Ποιες είναι οι άλλες αλλαγές που θα γίνουν στην Ακαδημία του συλλόγου.

Βλέπει τους Νέους ο Νικοπολίδης ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό

«Πάγωσε» εδώ και δύο εβδομάδες το θέμα του Αντώνη Νικοπολίδη έπειτα από τις πρώτες επαφές που είχαν γίνει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Ο παλιός τερματοφύλακας ήταν από την πρώτη στιγμή ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας Νέων, αλλά οι αρχικές επαφές δεν είχαν ευδοκιμήσει για διάφορους λόγους.

Live Streaming Youth League: Oλυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου

Φαίνεται, όμως, πως το νερό μπήκε στ' αυλάκι τις τελευταίες ημέρες και έπειτα από τον νέο κύκλο επαφών που είχαν οι δύο πλευρές. Ο Αντώνης Νικοπολίδης βρίσκεται στον Ρέντη αυτή την ώρα και παρακολουθεί το παιχνίδι της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη της Μπάγερν για το Youth League.

Ο Νικοπολίδης βρίσκεται στην κερκίδα του Ρέντη μαζί με τον Τάσο Πάντο και πλέον οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Διευθετήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες και ο Αντώνης Νικιπολίδης με τον Τάσο Πάντο αναμένεται να ανακοινωθούν την Τετάρτη και επίσημα από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Στον Ρέντη επιστρέφει και ο Θόδωρος Ελευθεριάδης σε ρόλο τεχνικού διευθυντή. Παραιτήθηκε άλλωστε από την ΕΠΟ και είναι έτοιμος να αναλάβει ξανά το πόστο του στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για έναν άνθρωπο για τον οποίο έχουν πολύ καλή άποψη στον Πειραιά και θεωρούν πως είχε αφήσει έργο από το πρώτο του πέρασμα.