Γαβαλάς: «Δράσεις για την ενίσχυση του αγώνα του Παναγιώτη-Ραφαήλ»

Ο Νίκος Γαβαλάς προανήγγειλε πως ο Ολυμπιακός στα ματς με Μπάγερν και ΑΕΚ θα οργανώσει δράσεις για την ενίσχυση του αγώνα του Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Γαβαλάς: «Δράσεις για την ενίσχυση του αγώνα του Παναγιώτη-Ραφαήλ»

Έχει αποδείξει πολλές φορές ο Ολυμπιακός πως είναι ένα σωματείο που βρίσκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Αυτό θα κάνουν οι Πειραιώτες και με τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ για την ενίσχυση του οποίου ετοιμάζουν δράσεις στα ματς με Μπάγερν και ΑΕΚ.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς με ποστάρισμα του αναφέρθηκε πρώτα απ’ όλα στο ματς με τον ΟΦΗ και εν συνεχεία στην ωραία εικόνα του «Γ. Καραϊσκάκης με τα εκατοντάδες παιδιά που βρέθηκαν στην κερκίδα. Προανήγγειλε επίσης και τις δράσεις για την ενίσχυση του Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Αναλυτικά ο Νίκος Γαβαλάς ανέφερε:

«Χαρά για τη νίκη επί ενός εξαιρετικού αντιπάλου, σε έναν αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον έως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Χαρά για τα χαμόγελα των εκατοντάδων παιδιών τα οποία φιλοξενήσαμε στη θύρα 30, μετά την «επίθεση αγάπης» που τους έγινε από τους θεατές και τις δύο ομάδες πριν από τη σέντρα, με εκατοντάδες Leone. Πολλά από αυτά τα παιδιά, έζησαν για πρώτη φορά από κοντά έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στο Καραϊσκάκη. Ελπίζουμε να θυμούνται για πολλά χρόνια αυτή τη βραδιά.

Ως Ολυμπιακός, θέλουμε να εντάξουμε στην ποδοσφαιρική καθημερινότητά μας, στιγμές σαν αυτές που είδαμε το Σαββατόβραδο. Άλλωστε η δύναμη του ποδοσφαίρου είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να προσφέρει εκτός από χαρά και συγκινήσεις, ακόμα και λύσεις.

Στον αγώνα της Τρίτης με την Μπάγερν και εν συνεχεία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την επόμενη Κυριακή, θα δρομολογήσουμε δράσεις για την ενίσχυση του αγώνα του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ. Είμαστε σίγουροι πως ο κόσμος του Ολυμπιακού θα βοηθήσει τα μέγιστα για να βγει νικητής ο μικρός μαχητής».

Δείτε το ποστάρισμα του διευθυντή επικοινωνίας…