Στο ισπανικό Masterchef πρώην παίκτης του Ολυμπιακού

Παλιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού σε συνέντευξη του σε Μέσα της Ισπανίας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στο Masterchef Celebrity.

Στο ισπανικό Masterchef πρώην παίκτης του Ολυμπιακού

Το καλοκαίρι του 2013 ο Μίτσελ επέμεινε πολύ στην απόκτηση του Μιγκέλ Τόρες. Τον Αύγουστο εκείνης της χρονιάς ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ισπανό μπακ, ο οποίος στο πέρασμα του από τον Πειραιά περισσότερο έχει μείνει στο μυαλό όλων για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζε παρά για την εικόνα του στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Τόρες πρόσφερε ελάχιστα στους «ερυθρόλευκους» (σ.σ. δέκα συμμετοχές στο πρωτάθλημα), ενώ ήταν ένας ποδοσφαιριστές με αρκετές συμμετοχές στο πρωτάθλημα Ισπανίας. Το περασμένο καλοκαίρι κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια παίζοντας στη Μάλαγα και σε δηλώσεις που έκανε το «Radio Marca» αποκάλυψε και το ταλέντο του στη μαγειρική. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δήλωσε λάτρης της γαστρονομίας και μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στο ισπανικό Masterchef Celebrity.

Πρώτα απ’ όλα ο Μιγκέλ Τόρες αναφέρθηκε στην απόφαση του να κρεμάσει τα παπούτσια του: «Δεν μετανιώνω, αποσύρθηκα την κατάλληλη στιγμή. Μπορεί να είχα ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Μάλαγα, αλλά είχε ωριμάσει η απόφαση στο μυαλό μου. Η κατάσταση στην ομάδα δεν ήταν η επιθυμητή, είχε κλείσει ο κύκλος μου και δεν ήθελα να αγωνιστώ κάπου αλλού».

Στη συνέχεια ο Ισπανός τόνισε πως ασχολείται με άλλα αθλήματα πλην του ποδοσφαίρου: «Πιστεύω πως υπάρχουν και άλλα πράγματα πέρα από το ποδόσφαιρο. Δοκιμάζω άλλα αθλήματα, όπως το πάντελ και το τένις, τρώω καλύτερα, απολαμβάνω τη ζωή μου, είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου», είπε ο Τόρες και αναφερόμενος στην καλύτερη φάση της καριέρας του είπε: «Το πρώτο μου πρωτάθλημα με την Ρεάλ Μαδρίτης (εννοεί τη σεζόν 2006-07) ήταν κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Σκαρφάλωσα από την Ρεάλ Καστίγια στην πρώτη ομάδα. Αυτοί οι ανεπανάληπτοι φίλαθλοι. δεν ξεχνιούνται αυτά».

Κλείνοντας τη συνέντευξη του στο «Radio Marca» άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στο ισπανικό Masterchef Celebrity. «Μου αρέσει πολύ η γαστρονομία, είμαι φίλος με τον Πάκο Ρονθέρο, έναν από τους καλύτερους Ισπανούς chefs και μου μαθαίνει τα μυστικά».