Χακάν Σουκούρ εναντίον Ερντογάν για την εισβολή στη Συρία! (pic)

Ο παλιός στράικερ της Γαλατασαράι και της Ίντερ στοχοποιήθηκε από τον Τούρκο πρόεδρο όπως και ο Ενές Καντέρ, επειδή δεν τάχθηκε υπέρ της εισβολής στη βόρεια Συρία.

Χακάν Σουκούρ εναντίον Ερντογάν για την εισβολή στη Συρία! (pic)

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και ο πρωταθλητής ενόργανης Ιμπραχίμ Τσολάκ επέλεξαν να ανέβουν στο «άρμα» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χαιρετώντας στρατιωτικά μετά τις επιτυχίες τους, προκειμένου να δείξουν ότι επιδοκιμάζουν την απόφαση του Τούρκου προέδρου για εισβολή στη βόρεια Συρία.

Το αν η απόφασή τους ήταν ειλικρινής ή έγινε από «φόβο» ή απλά από τυφλή υπακοή, δεν το γνωρίζουμε. Το σίγουρο είναι πως υπέρ της τουρκικής εισβολής δεν τάσσονται όλοι οι Τούρκοι και ένας εκ των... αντιφρονούντων είναι και ο Χακάν Σουκούρ.

Ο παλιός άσος της Γαλατασαράι, της Ίντερ και φυσικά της εθνικής Τουρκίας, ήταν ξεκάθαρος στο μήνυμά του για την ένοπλη σύγκρουση στην τουρκοσυριακή μεθόριο, γεγονός μάλιστα που προκάλεσε την στοχοποίησή του από τον Ερντογάν: «Δεν είναι όλοι σαν τον Χακάν Σουκούρ και τον Ενές Καντέρ...». Τον γνωστό NBAer, δηλαδή, που επίσης αρνείται να συμφωνεί τυφλά με τις επιταγές του Τούρκου προέδρου.

«Ο δικός μου είναι ένας αγώνας για δικαιοσύνη, για δημοκρατία, για ελευθερία και για ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Δεν με νοιάζει αυτό που μπορεί να χάσω, αν κερδίζει η ανθρωπότητα», ανέφερε το μήνυμα του Σουκούρ στο Twitter σχετικά με την τουρκική εισβολή, με τον στράικερ του παρελθόντος να προστίθεται στις θαρραλέες τουρκικές φωνές που αντιστέκονται στην πολιτική του καθεστώτος Ερντογάν.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας