Οι οπαδοί της Ζανκτ Πάουλι απαίτησαν λόγω Συρίας την αποπομπή του Τούρκου Σαχίν (pic)

Ο Τσενκ Σαχίν, με ανάρτησή του στα social media, υποστήριξε  τον πόλεμο με τη Συρία και βρήκε απέναντί του τους οπαδούς της ομάδας του, Ζανκτ Πάουλι .

Οι οπαδοί της Ζανκτ Πάουλι απαίτησαν λόγω Συρίας την αποπομπή του Τούρκου Σαχίν (pic)

Μπελάδες για τον Τούρκο ποδοσφαιριστή της Ζανκτ Πάουλι, Τσενκ Σαχίν. Βλέπετε, ο τελευταίος, με μήνυμα του στα social media τάχθηκε υπέρ της εισβολής στη Συρία. Το γεγονός εξόργισε τους οπαδούς της ομάδας του, οι οποίοι φημίζονται για τις αρχές τους.

Άλλωστε, στο καταστατικό του συλλόγου, αναγράφεται πως απαγορεύονται εκδηλώσεις πάσης μορφής εναντίον ανθρώπων διαφορετικού χρώματος ή άλλων πεποιθήσεων.

Οι οπαδοί της ομάδας, μάλιστα, είναι εναντίον της πολιτικής των Τούρκων, η οποία υπονομεύει την ειρήνη με τον πόλεμο απέναντι στη Συρία. Στο φιλικό ματς, λοιπόν, κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης, ανέβασαν πανό και φώναξαν κατά της εισβολής στη Συρία, ζητώντας παράλληλα την αποπομπή του Τσενκ Σαχίν.

Η ανακοίνωσή των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, αναφέρει τα εξής: «Η Ζανκτ Πάουλι ξεκαθαρίζει ότι είναι πλήρως αντίθετη με την ανάρτηση του Σαχίν, καθώς οι αξίες που πρεσβεύει η ομάδα μας δεν συμβαδίζουν με τα λόγια του παίκτη. Ο σύλλογος έχει ήδη μιλήσει με τον παίκτη και θα λύσει το θέμα που έχει προκύψει. Η θέση της Ζανκτ Πάουλι είναι ξεκάθαρη: Ποτέ ξανά πόλεμος».