«Συμφωνία του Κωστή με τον Ολυμπιακό»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της Νέας Σαλαμίνας επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

«Συμφωνία του Κωστή με τον Ολυμπιακό»

Επιβεβαιώνεται και από τη Νέα Σαλαμίνα πλέον ότι ο Ιωάννης Κωστή τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος μίλησε στον SuperSport FM της Κύπρου και παραδέχτηκε πως ο παίκτης έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα τόνισε πως οι δύο ομάδες βρίσκονται στη διαδικασία των συζητήσεων, αφού η Νέα Σαλαμίνα θέλει να τον κρατήσει, διότι τον θεωρεί απαραίτητο για τη φετινή σεζόν.

Ανατροπή και αποκτά τον Κωστή ο Ολυμπιακός

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διευθυντή επικοινωνίας της κυπριακής ομάδας:

«Δεν υπάρχει περίπτωση ν' αναφερθούμε σε ποσά και λεπτομέρειες. Η διοίκηση έχει μπροστά της μία πολύ καλή βελτιωμένη πρόταση, υπάρχει μία βάση και στις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις. Ο Κωστή έχει προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό από την πρώτη φορά, τώρα έχουμε μία πολύ καλύτερη πρόταση και εξετάζεται από τη διοίκηση μας.

Αυτό που ξεκαθαρίσαμε είναι ότι ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ απαραίτητος για τη φετινή περίοδο, οι συζητήσεις τώρα αφορούν την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είναι πολύτιμος φέτος για το Σάββα Πουρσαϊτίδη. Ο Ιωάννης είναι νεαρός ηλικακά, όμως είναι πολύ ώριμος, υπερτερεί σε ταλέντο από τους Κύπριους ποδοσφαιριστές της ηλικίας του. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει, δεν είναι για τα επίπεδα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Είναι προσηλωμένος στα καθήκοντα του, είναι παιδί των ακαδημιών μας, είναι οικογένεια μας και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη διοίκηση».