ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag: Ξεφυλλίστε το περιοδικό της ΠΑΕ με κοινή συνέντευξη Μαρτίνς, Μπλατ

Κυκλοφόρησε σήμερα για πρώτη φορά και το περιοδικό της ΠΑΕ Ολυμπιακός που είναι μία κοινή προσπάθεια με τον Ερασιτέχνη και συμμετέχει και η ΚΑΕ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag: Ξεφυλλίστε το περιοδικό της ΠΑΕ με κοινή συνέντευξη Μαρτίνς, Μπλατ

Το ηλεκτρονικό περιοδικό της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Ερασιτέχνη είναι γεγονός. Από σήμερα ο κόσμος μπορεί να ξεφυλλίσει διαδικτυακά το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag, το οποίο θα κυκλοφορεί κάθε μήνα και θα φιλοξενεί στις σελίδες του θέματα για όλα τα τμήματα του συλλόγου. Πλην του ποδοσφαίρου θα βρείτε θέματα για τον Ερασιτέχνη και το μπάσκετ.

Στο πρώτο τεύχος υπάρχει η φωτογράφιση των αρχηγών των ομαδικών αθλημάτων του συλλόγου. Επίσης μία κοινή συνέντευξη του Πέδρο Μαρτίνς με τον Ντέιβιντ Μπλατ. Συνέντευξη του γκαρντ της ομάδας μπάσκετ, Γουίλ Τσέρι, ο οποίος μιλάει για ποδόσφαιρο. Οι τρεις μεταγραφές της ομάδας πόλο που τάραξαν τα... νερά. Ο αυτοκράτορας της πισίνας και ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός στα ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+.

Τέλος, οι θρυλικές βραδιές του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ, οι αδελφικές σχέσεις με τον Ερυθρό Αστέρα και το ξεχωριστό καλοκαίρι των Ακαδημιών.