Η απάντηση του Μητρόπουλου

Η απάντηση του Τάσου Μητρόπουλου για την διαγραφή του από τους Βετεράνους. «Ο τσαμπουκάς μου, αλλά και οι κλωτσιές μου, είναι φυτεμένες στο Καραϊσκάκης». 

Η απάντηση του Μητρόπουλου

Ο Τάσος Μητρόπουλος φιλοξενήθηκε για ακόμη μία φορά στο κανάλι του ΟPEN. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μίλησε τόσο για την διαγραφή του από τους Βετεράνους της ομάδας, όσο και για τις απειλές που έχει δεχτεί για την ζωή του. Τόνισε πως ο τσαμπουκάς, αλλά και οι κλωτσιές του, είναι φυτεμένες στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", επισημαίνοντας πως όλα αυτά δεν θα του τα πάρει κανείς

Για το αν περίμενε τις αντιδράσεις από την παρουσία του στην εκπομπή του OPEN: «Όχι δεν το περίμενα. Θέλω να αφιερώσω το βίντεο που δείξατε στην οικογένεια μου, τους ευχαριστώ πολύ. Έχουν περάσει δύσκολα. Θέλω να ρωτήσω κάτι όμως. Στις προηγούμενες εκπομπές, φιλοξενήθηκαν σε αυτή εδώ την συχνότητα δύο παιδιά του Ολυμπιακού, όπως οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Αντώνης Νικοπολίδης. Έγινε τίποτε; Απολύτως τίποτα, καμία αντίδραση. Τώρα, γιατί σε εμένα; Κάποιοι έχουν πρόβλημα ή μάλλον κάποιος έχει πιο σοβαρό πρόβλημα μαζί μου...»

Για το αν έχει δεχτεί απειλές: «Δέχτηκα απειλητικά μηνύματα για την ζωή μου και την οικογένειας μου. Έχει στοχοποιηθεί. Δέχτηκε απειλές και η γυναίκα μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Την περασμένη χρονιά ήρθαν τα παιδιά (Τζόρτζεβιτς-Νικοπολίδης), ούτε έγινε πόλεμος, ούτε είχαμε διαγραφές. Έχω προχωρήσει σε μηνύσεις. Δεν ήθελα να φτάσω εκεί, αλλά πρέπει να προστατέψω την οικογένεια μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Η ανταπόκριση του κόσμου βέβαια είναι μαζί μου και τους ευχαριστώ πάρα πολύ».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει: «Θέλω να πω σε αυτούς που με βρίζουν τα εξής: Ο ιδρώτας μου, οι κλωτσιές μου, ο τσαμπουκάς μου, είναι φυτεμένα μέσα στο Καραϊσκάκη και δεν θα μου τα πάρει κανείς! Όχι εμένα, αλλά και όλων των παιδιών που έχουν παίξει στον Ολυμπιακό. Και όταν πεθάνω, ελπίζω να έρθει αργά αυτή η ώρα, θα είμαι πάνω από το Καραϊσκάκη για να βλέπω τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός για εμένα είναι η ζωή μου και τον αγαπώ πολύ».

Για την διαγραφή του από τους Βετεράνους του Ολυμπιακού: «Επειδή ανέλαβε την ευθύνη ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας, ο κ. Δαρίβας, που τον αγαπώ και τον σέβομαι. Θέλω να πω τα εξής. Όταν τον δω θα τον αγκαλιάσω και θα τον φιλήσω».