Δαρίβας για Μητρόπουλο: «Με τη συμπεριφορά του με οδήγησε στη διαγραφή»

Ο πρόεδρος του συνδέσμου Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Γιώργος Δαρίβας αναφέρθηκε στο θέμα του Τάσου Μητρόπουλου.

Δαρίβας για Μητρόπουλο: «Με τη συμπεριφορά του με οδήγησε στη διαγραφή»

Ο σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού διέγραψε τον Τάσο Μητρόπουλο, έπειτα από την εμφάνιση του σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN και όσων είπε σε αυτή. Θέση για τη διαγραφή του Τάσου Μητρόπουλου πήρε και ο πρόεδρος του συνδέσμου Βετεράνων, ο Γιώργος Δαρίβας, ο οποίος εξήγησε πως όποιος καταφέρεται κατά του Ολυμπιακού δεν έχει θέση στην παρέα των Βετεράνων.

Αναλυτικά ο Γιώργος Δαρίβας ανέφερε:

«Έχοντας υπηρετήσει πιστά τον Ολυμπιακό από το 1945 σαν ποδοσφαιριστής της ομάδας Θρύλος της δεκαετίας του ’50, κατακτώντας Πρωταθλήματα και Κύπελλα και σαν προπονητής στην εποχή του Νίκου Γουλανδρή, έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος των Βετεράνων του Ολυμπιακού επί 30 χρόνια από το 1989 έως και σήμερα και ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ. Ο Τάσος Μητρόπουλος με τη συμπεριφορά του απέναντι στον Ολυμπιακό, με οδήγησε στην απόφαση ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ και ενημέρωσα για την ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Σύνδεσμος βετεράνων με το τεράστιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του και τους 670 αγώνες, έχει μεγάλη προσφορά βοηθώντας όπου υπάρχει ανάγκη. Να σημειωθεί όμως ότι ο κύριος Μητρόπουλος δεν συμμετείχε τα τελευταία χρόνια στις δραστηριότητες του Συνδέσμου μας. Τέλος, ενημερώνω τους φιλάθλους ότι ο Σύνδεσμος σε όλα τα χρόνια λειτουργίας του (άνω των 35) είναι πάντα κοντά στον Ολυμπιακό και στην εκάστοτε Διοίκησή του και θα στηρίζει την ομάδα μας με κάθε τρόπο γιατί για εμάς ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής.

Γιώργος Δαρίβας

Πρόεδρος Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού».