Andy Greeves στο fosonline.gr: «Χαρούμενοι και με ισοπαλία στο Καραϊσκάκη»

Ο Άγγλος δημοσιογράφος και οπαδός (!) της Τότεναμ, Andy Greeves, μιλάει στο fosonline.gr για το ματς της πρεμιέρας του φετινού Champions League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Andy Greeves στο fosonline.gr: «Χαρούμενοι και με ισοπαλία στο Καραϊσκάκη»

Ο Andy Greeves, δημοσιογράφος και κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας στην Τότεναμ, αλλά και συγγραφέας του βιβλίου "Harry Kane - Golden Boy", μιλάει στο fosonline.gr για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, η απρόβλεπτη Τότεναμ και η περσινή πορεία, που οι Άγγλοι δεν περίμεναν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα!

Αναλυτικά το σχόλιο του Andy Greeves για το πώς αντιμετωπίζουν στην Τότεναμ το ματς της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό:

«Η μαγική διαδρομή μέχρι τον τελικό του UEFA Champions League της περασμένης σεζόν, είναι κάτι που θα μείνει στο μυαλό των φιλάθλων της Τότεναμ για το υπόλοιπο της ζωής τους. Από το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στη φάση των ομίλων, μέχρι τη δραματική νίκη επί του Άγιαξ στα ημιτελικά με το χατ τρικ του Λούκας Μόουρα, το ταξίδι μέχρι τη Μαδρίτη ήταν πέρα και ​​από τα πιο τρελά όνειρα και τις προσδοκίες μας.

Το ξεκίνημα των ομίλων του Champions League, αυτή την Τετάρτη (18/7), αναζωπυρώνει τις αναμνήσεις μας από την περασμένη σεζόν και μας κάνει να τολμήσουμε να ονειρευτούμε τι είναι εφικτό να συμβεί μέχρι το τέλος της φετινής.

Στο Β' Γκρουπ περιμένουν την Τότεναμ δυνατοί αντίπαλοι, όπως ο Ολυμπιακός, η Μπάγερν και ο Ερυθρός Αστέρας. Στην πραγματικότητα, όμως, θα είμαστε πολύ απογοητευμένοι αν δεν τελειώσουμε μέσα στις πρώτες δύο θέσεις και μείνουμε έξω από τα νοκ άουτ παιχνίδια στη φάση των "16".

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι οπαδοί και οι παίκτες των Spurs θέλουν να αποφύγουν το ξεκίνημα που κάναμε πέρυσι στους ομίλους, όταν και είχαμε μόλις έναν βαθμό μετά από 3 παιχνίδια! Μια νίκη στον Πειραιά αυτή την εβδομάδα θα μας εμψύχωνε ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν την 1η Οκτωβρίου. Έχω ακούσει για την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Το γεγονός αυτό, καθώς και το ταξίδι στην Αθήνα για τους παίκτες των Spurs, θα αποτελέσουν παράγοντες υπέρ του Ολυμπιακού για να φτάσουν στη νίκη την Τετάρτη το βράδυ. Αν τελικά καταφέρουμε να επιστρέψουμε με τον βαθμό της ισοπαλίας, θα ήμουν χαρούμενος!

Τα τελευταία χρόνια στο Champions League, έχουμε φτάσει από την απογοήτευση του αποκλεισμού στους ομίλους το 2016/17 μέχρι την έκσταση της συμμετοχής στον τελικό πέρυσι! Είναι τελείως αδύνατο να προβλέψουμε πώς θα είμαστε φέτος!».