Ο Γκασπάρ ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό

Όλα δείχνουν ότι ο Ελαμπντελαουί θα πάρει ανάσες με τον Βόλο ΝΠΣ για να είναι «φρέσκος» με την Τότεναμ και ο Αφρικανός μπακ αναμένεται να ξεκινήσει στο σαββατιάτικο ματς πρωταθλήματος.

Ο Γκασπάρ ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό

Έτοιμος είναι ο Μπρούνο Γκασπάρ. Κανονικά προετοιμασία έκανε με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ο βαθμός ετοιμότητάς του φάνηκε ουσιαστικά με το «καλημέρα», από την πρώτη κιόλας μέρα που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Αφρικανός (με πορτογαλικό διαβατήριο) δεξιός μπακ θα παίξει το Σάββατο (14/9) με τον Βόλο ΝΠΣ στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται διατεθειμένος να δώσει κάποιες ανάσες στον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος δεν έχει ξεκουραστεί καθόλου. Παίζει ανελλιπώς σε πρωτάθλημα και προκριματικά Champions League, έβγαλε και άλλα δύο 90λεπτα το διάστημα της διακοπής με τη φανέλα της Εθνικής Νορβηγίας και το πιθανότερο είναι να τον ξαναδούμε την Τετάρτη (18/9) με την Τότεναμ.

Ο Γκασπάρ ίσως να είναι και ο πιο έτοιμος από τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα. Ή για να ακριβολογούμε, «κονταροχτυπιέται» με τον Λοβέρα για τον βαθμό ετοιμότητας, αφού και οι δύο το καλοκαίρι ήταν ενεργοί. Ο Μπενζιά είναι ελάχιστα πιο πίσω.

Ο Αφρικανός λοιπόν έχει δείξει τις πρώτες του μέρες στον Ρέντη ότι ήρθε στην Ελλάδα για να μπει στα… παπούτσια του Ομάρ και κατά συνέπεια ο Νορβηγός να νιώσει για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ότι μπορεί να «απειληθεί» σε ό,τι έχει να κάνει με τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

Σίγουρα η «μονομαχία» ανάμεσα στους Γκασπάρ και Ελαμπντελαουί αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της σεζόν. Προς το παρόν, το πλάνο του Μαρτίνς – εκτός απροόπτου – περιλαμβάνει τον Γκασπάρ με Βόλο ΝΠΣ και τον Ομάρ με Τότεναμ. Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την παραπάνω Κυριακή (22/9) ο Ελαμπντελαουί για την ώρα δείχνει να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί.