«Πονοκέφαλος» η άμυνα - Ετοιμος ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ενόψει Βόλου

Προβλήματα έχουν προκύψει στον Ολυμπιακό, ενόψει του αγώνα με τον Βόλο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1 (14/9, 21:30).

«Πονοκέφαλος» η άμυνα - Ετοιμος ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ενόψει Βόλου

Τα προβλήματα αυτά έχουν να κάνουν με την αμυντική διάταξη την οποία θα παρατάξει ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος πάντως δεν προτίθεται να πάει σε "ανοιχτό" rotation ενόψει και της πρεμιέρας του Champions League με την Τότεναμ (18/9).

Τη στιγμή, που ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει τεθεί νοκ άουτ, λόγω του τραυματισμού του στο Κράσνονταρ, ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να διαχειριστεί και άλλα θέματα.

Από ίωση προέρχεται ο Παπέ Σισέ, ο οποίος πάντως προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη (11/9). Σήμερα (12/9) επιστρέφει στον Πειραιά ο Γιασίν Μεριά, ο οποίος αγωνίστηκε 90 λεπτά στο πρόσφατο φιλικό της Εθνικής Τυνησίας με την Ακτή Ελεφαντοστού και μάλιστα ως αριστερό μπακ. Ο Μεριά θα μιλήσει σήμερα με τον Μαρτίνς, ώστε να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και αν θα του δώσει λεπτά συμμετοχής στο ματς με τον Βόλο.

Όλα αυτά αναγκάζουν τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να βρίσκεται σε εγρήγορση. Ο διεθνής αμυντικός βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πανέτοιμος να πάρει φανέλα βασικού το Σάββατο.

Είναι ένας "πονοκέφαλος" η άμυνα για τον Μαρτίνς, αλλά υπάρχει η αισιοδοξία πως και ο Παπέ Σισέ θα είναι καλύτερα τις επόμενες ώρες.