Tι πραγματικά συνέβη με τον έξαλλο Σαββίδη στη συνάντηση με τον Αυγενάκη (vid)

Δείτε το βίντεο της συνάντησης του Υπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με τον Ιβάν Σαββίδη  στις 29 Αυγούστου στο Μακεδονία Παλάς, που αναρτήθηκε με τίτλο "ο δημόσιος εξευτελισμός του Αυγενάκη από τον Ιβάν Σαββίδη"

Tι πραγματικά συνέβη με τον έξαλλο Σαββίδη στη συνάντηση με τον Αυγενάκη (vid)

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι ο Ιβάν Σαββίδης μόλις συναντά τον Λευτέρη Αυγενάκη φωνάζει υποτιμητικά στα ρωσικά «Τι κάνεις εδώ; Φύγε, ξεκουμπίσου!», κάτι που μετέφερε στον έκπληκτο υφυπουργό, ο μεταφραστής του προέδρου του ΠΑΟΚ.

Μεγάλο ντόρο προκάλεσε βίντεο από τη συνάντηση Σαββίδη-Αυγενάκη (vid)

Ο Λευτέρης Αυγενάκης προσπαθεί να ακολουθήσει τους δύο άνδρες, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης συνεχίζει να του λέει «Φύγε, φύγε» και αποχωρεί από τον χώρο βρίζοντας.

Αν κάποιος δεν ξέρει Ρώσικα, καταλαβαίνει ότι ο εκνευρισμός του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ είναι με τις κάμεραμαν και τους φωτογράφους. Δείτε το και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Βέβαια είναι και θέμα προς διερεύνηση από τους αρμόδιους, η απίστευτη δημοσιότητα που επιζητά ο Αυγενάκης, με τα πολλαπλά δελτία τύπου, τις φωτογραφίες και τις δηλώσεις για κάθε συνάντηση του, είτε είναι σπουδαία, είτε ασήμαντη. Τέτοια προβολή δεν έχει ούτε ο Πρωθυπουργός, κι αυτό είναι στα μείον του Υπουργού Αθλητισμού, που πρέπει να βάλει φρένο στην άκρατη δημοσιοποίηση όλων των ενεργειών του, σημαντικών ή ασήμαντων. Κάθε δημόσιο πρόσωπο κρίνεται από το έργο του, όχι από τα λόγια τα ου και τα δελτία τύπου.