ΟΑΚΑ: Πρόβλημα για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Εθνική

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ. Ανοιχτό το ενδεχόμενο μετάθεσης αγώνων Παναθηναϊκού και ΑΕΚ τον Οκτώβριο, διάστημα το οποίο είναι προγραμματισμένο και το ματς της Ελλάδας με τη Βοσνία.

ΟΑΚΑ: Πρόβλημα για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Εθνική

Είναι γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ βρίσκεται σε κακή κατάσταση, όπως φάνηκε και από τις δύο πρώτες αγωνιστικές της Super League 1.

Μάλιστα, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχει ήδη κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Μηνάς Λυσάνδρου στο γεύμα που παρέθεσε χθες (9/9) στους ρεπόρτερ για τα θέματα της Super League, ενδέχεται να δημιουργηθεί θέμα για 1 ή και 2 ακόμα αγωνιστικές.

Υπάρχει, περίπτωση δηλαδή να γίνουν βελτιωτικά έργα κατά τη διάρκεια του Οκτώβρη, με αποτέλεσμα τη μετάθεση αγώνα ή αγώνων για τους «πράσινους» και την Ένωση.

Ασφαλώς, πρόβλημα ενδέχεται να προκύψει για την Εθνική Ελλάδος, η οποία υποδέχεται στις 15/10 τη Βοσνία για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020 και πιθανώς να χρειαστεί να αναζητήσει άλλο γήπεδο.

Πάντως, με βάση τον έλεγχο που διενεργήθηκε στα γήπεδα της Super League από την αρμόδια υπηρεσία, το πιο σοβαρό πρόβλημα εντοπίζεται στο AEL FC Arena, ενώ... αστερίσκος έχει μπει για στο «Κλ. Βικελίδης».