Χοχλάκης: «Ελπίζω να σταματήσουν εδώ»

Ο υπεύθυνος της σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη μίλησε για όλα όσα βίωσε το απόγευμα της Κυριακής από την επίθεση 100 ατόμων.

Χοχλάκης: «Ελπίζω να σταματήσουν εδώ»

Θύμα της άνανδρης επίθεσης των 100 χούλιγκαν έπεσε ο υπεύθυνος της σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, Γιώργος Χοχλάκης. Χτυπήθηκε στο πρόσωπο από τους εισβολείς, οι οποίοι είχαν ως στόχο να εκφοβίσουν τα παιδιά και να τους πάρουν οτιδήποτε έφερε το σήμα της ομάδας του Πειραιά. Ο Γιώργος Χοχλάκης μίλησε στο One Channel για όλα όσα βίωσε ο ίδιος και τα παιδιά της σχολής του Ολυμπιακού από την επίθεση 100 ατόμων.

Αναλυτικά ο υπεύθυνος της σχολής της Θεσσαλονίκης δήλωσε:

«Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο, εμφανίστηκε μια ομάδα 100 ατόμων και πριν μπουν στο γήπεδο, άρχισαν να φωνάζουν «σταματήστε τον αγώνα τώρα, αυτό το σήμα δεν πρέπει να υπάρχει εδώ μέσα, μπείτε μέσα και βγάλτε τις φανέλες».

Μπήκαν μετά μέσα στο γήπεδο, κάποιοι αποσπάστηκαν, κατευθύνθηκαν προς τα παιδιά σε ομάδες τριών-τεσσάρων ατόμων για να τους ξεντύσουν και τους πήραν με τη βία τα ρούχα. Μπήκε ο μικρός γιος μου στη μέση για να με υπερασπιστεί με κάποιο τρόπο, έφαγε μία καλή γροθιά στο πρόσωπο, σωριάστηκε κάτω, ενώ οι «μάγκες» με χτύπησαν στο πρόσωπο με σιδερογροθιά .

Τα δελτία όλα έχουν κατατεθεί στη Διεύθυνση Αθλητικής Βίας, ήταν παιδιά μέχρι και 14-15-16 χρονών και έφτασαν να κυκλοφορούν γυμνά γιατί κάποιοι «μάγκες ήρθαν να τους πάρουν τις φανέλες να πάνε να τις κάψουν στην Τούμπα. Αυτό που προσπαθούσαμε όλοι μας να προστατέψουμε ήταν τα παιδιά και δόξα το Θεό είναι όλα καλά. Ελπίζω να σταματήσουν εδώ πέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χοχλάκης.