Ολυμπιακός: Η Σουλούκου στην Γενική Συνέλευση του ECA

Ο Ολυμπιακός δεν λείπει από τα κέντρα αποφάσεων και θα δώσει το παρών και στη Γενεύη στη Γ.Σ. του ECA.

Ολυμπιακός: Η Σουλούκου στην Γενική Συνέλευση του ECA

Ο Ολυμπιακός ανήκει στους κορυφαίους και δεν απουσιάζει ούτε από τα σημαντικά κέντρα αποφάσεων. Πριν λίγες ημέρες εκπρόσωποι της πειραϊκής ΠΑΕ έδωσαν το παρών στο Media Forum της UEFA και τώρα σε ακόμα ένα σημαντικό ραντεβού θα βρεθεί άνθρωπος των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου θα εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα και την Τρίτη στη γενική συνέλευση του ECA που θα γίνει στη Γενεύη. Η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο όργανο του ECA και το απαρτίζουν αντιπρόσωποι από 246 μέλη και συναντάται ανά διετία.

Η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων είναι το μοναδικό όργανο που εκπροσωπεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο του συλλόγους. Ο ρόλος είναι να προστατεύει και να προάγει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσει ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης.

Σε αυτή τη γενική συνέλευση θα δώσουν το παρών μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ και ο Ολυμπιακός θα είναι και πάλι εκεί. Στο περιθώριο αυτής της σημαντικής συνέλευσης η Λίνα Σουλούκου θα έχει την ευκαιρία να κάνει επαφές με στελέχη σπουδαίων ευρωπαϊκών κλαμπ.