Ο Μιλένκοβιτς των 30.000.000 € και ο Μάρκοβιτς του Ολυμπιακού

Αφιέρωμα των Σέρβων στον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού που αποκτήθηκε από την Παρτιζάν και θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Σερβίας.

Ο Μιλένκοβιτς των 30.000.000 € και ο Μάρκοβιτς του Ολυμπιακού

Το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού σαρώνει όλες τις αγορές προκειμένου να βρει ταλέντα που θα μπορέσουν και να προσφέρουν στην ομάδα, αλλά και να έχουν μία μεταπωλητική αξία. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει τεράστια πρόοδος σε αυτό το θέμα με τους «ερυθρόλευκους» να αποκτούν αρκετούς καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και να τους αποδεικνύονται λίρα εκατό.

Μία ακόμα τέτοια περίπτωση είναι ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος αποκτήθηκε από την Παρτιζάν με τον Ολυμπιακό μάλιστα να πληρώνει στην ομάδα του Βελιγραδίου ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ. Ο νεαρός στόπερ δεν έχει καταφέρει ακόμα να παίξει στην ομάδα του Πειραιά και το κακό γι’ αυτόν είναι ότι έχει βρει μπροστά του παίκτες-θηρία όπως ο Σεμέδο, ο Μεριά, αλλά και ο Σισέ.

Παρόλα αυτά θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα του σερβικού ποδοσφαίρου. Αυτές τις ημέρες κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων της πατρίδας του και με την ευκαιρία της παρουσίας του σε αυτή δίνουν και παίρνουν τα αφιερώματα.

Μάλιστα ένα από αυτά βάζει τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού στην ίδια μοίρα με τον Νίκολα Μιλένκοβιτς. Πρόκειται για τον κεντρικό αμυντικό της Φιορεντίνα, ο οποίος κοστολογείται 30.000.000€ από το transfermarkt και είναι βασικός της Εθνικής ανδρών της Σερβίας.

«Δύο από τα σημαντικότερα ταλέντα που έχει βγάλει η Παρτιζάν στο κέντρο της άμυνας είναι ο Μιλένκοβιτς και ο Μάρκοβιτς. Ο πρώτος παίζει στη Φιορεντίνα και ο δεύτερος πήγε σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός και θα τον βοηθήσει πολύ στην καριέρα του», αναφέρει το σχετικό θέμα των Σέρβων.