Χάλασε η μεταγραφή του Κωστή στον Ολυμπιακό

Όπως ενημέρωση επίσημα η Νέα Σαλαμίνα η μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή στην ομάδα του Πειραιά δεν θα ολοκληρωθεί.

Χάλασε η μεταγραφή του Κωστή στον Ολυμπιακό

Τελειωμένη θεωρούνταν η μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό από τη Νέα Σαλαμίνα. Ο σύλλογος της Κύπρου, ωστόσο με επίσημη τοποθέτηση του έκανε γνωστό πως αυτή δεν θα ολοκληρωθεί και πως δεν αποδέχτηκε την πρόταση της ομάδας του Πειραιά.

«Σε αποψινή του συνεδρίαση, το ΔΣ της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου αποφάσισε όπως απορρίψει την πρόταση του Ολυμπιακού Πειραιώς για τον Ιωάννη Κωστή», ανέφερε επίσημα ο σύλλογος. Το "ναυάγιο" της μεταγραφής του Κωστή στον Ολυμπιακό σχολιάστηκε και από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του συλλόγου, Δημήτρη Λάζο.

Σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα protathlima.com τόνισε: " Είναι αλήθεια ότι υπήρχαν αρκετές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, σε κάποια σημεία όμως υπήρξαν διαφωνίες και η εξέλιξη είναι ότι η Νέα Σαλαμίνα μετά που εξέτασε την τελική πρόταση του Ολυμπιακού, αποφάσισε να μην την κάνει την αποδεκτή".

Να τονίσουμε πως ο Ολυμπιακός και η Νέα Σαλαμίνα είχαν σχεδόν συμφωνήσει για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή και μάλιστα οι Κύπριοι αναμενόταν να βάλουν στο ταμείο τους 600.000 ευρώ. Τότε λεγόταν πως ο παίκτης είχε έρθει στην Ελλάδα και είχε υπογράψει.