Πήρε τον Μπέλιτς από τη Γουέστ Χαμ ο Ολυμπιακός (pics)

«Χαρούμενος που υπέγραψα στο μεγαλύτερο κλαμπ της Ελλάδας», ανέφερε ο ταλαντούχος Σέρβος που στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου αποκτήθηκε από τους Πειραιώτες.

Πήρε τον Μπέλιτς από τη Γουέστ Χαμ ο Ολυμπιακός (pics)

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση ακόμα ενός ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για μία μεταγραφή επένδυση για το μέλλον από αυτές που συνηθίζουν να κάνουν οι Πειραιώτες τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι σκανάρουν όλη την Ευρώπη για ταλέντα.

Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού απέκτησε τον Κρίστιαν Μπέλιτς, ο οποίος αγωνιζόταν στην U23 της Γουέστ Χαμ. Πρόκειται για αμυντικό χαφ, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 25 Μαρτίου του 2001 και είναι ύψους 1,77. Ο νεαρός Σέρβος έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την ΟΦΚ Βελιγραδίου και από το 2016 ανήκει στην Γουέστ Χαμ.

Μπέλιτς: Το «διαμάντι» της Σερβίας που πήρε ο Ολυμπιακός - Δείτε τον (vid)

Ο Κρίστιαν Μπέλιτς θεωρείται ένα από τα σημαντικά ταλέντα στην πατρίδα του και ο Ολυμπιακός κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τη Γουέστ Χαμ και να κάνει δικό του τον παίκτη. Σε πρώτη φάση ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, η οποία φέτος θα λάβει μέρος στο Youth League της UEFA.

Ο Μπέλιτς με τον μάνατζερ του βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υπέγραψε το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά. Μετά την υπογραφή του ευχαρίστησε την πρώην ομάδα του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στο μεγαλύτερο κλαμπ της Ελλάδας την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% για τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τη Γουέστ Χαμ για τα τέσσερα υπέροχα χρόνια», έγραψε ο Κρίστιαν Μπέλιτς στα social media.