Ανοιχτά μεταγραφικά παράθυρα στην Ευρώπη

Σε ποιες χώρες δεν ολοκληρώνεται σήμερα η μεταγραφική περίοδος και δίνει το δικαίωμα σε ελληνικούς συλλόγους για αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Ανοιχτά μεταγραφικά παράθυρα στην Ευρώπη

Στις 00:00 εκπνέει η θερινή μεταγραφική περίοδος για τη χώρα μας. Αυτό σημαίνει πως μέχρι οι ελληνικοί σύλλογοι έχουν δικαίωμα μέχρι τότε να κάνουν προσθήκες στο ρόστερ τους. Ήδη οι ομάδες βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ τους και δίνουν την τελική τους μορφή που θα έχουν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Πωλήσεις, όμως, θα μπορούν να κάνουν, διότι οι μεταγραφές δεν ολοκληρώνονται σήμερα σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν αρκετές χώρες που θα έχουν ακόμα ανοιχτό το παράθυρο των μεταγραφών με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Οι ελληνικοί σύλλογοι δηλαδή θα μπορούν να κάνουν πωλήσεις ποδοσφαιριστών ή και δανεισμούς αφού υπάρχουν ακόμα περιθώρια. Συγκεκριμένα Κροατία, Βέλγιο, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, Αυστρία, Πολωνία, Ρωσία, Ελβετία, Ισπανία, Τουρκία, Ουκρανία και Σκωτία ρίχνουν τη μεταγραφική τους αυλαία στις 2 Σεπτεμβρίου, δηλαδή τη Δευτέρα. Επομένως σε αυτές τις χώρες μπορούν να γίνουν πωλήσεις το προσεχές διάστημα.