Εκπρόσωπος Τύπου Ν. Σαλαμίνας: «Η διαφορά με τον Ολυμπιακό για τον Κωστή»

Ο Δημήτρης Λάζος, εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, μίλησε για τη μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό.

Εκπρόσωπος Τύπου Ν. Σαλαμίνας: «Η διαφορά με τον Ολυμπιακό για τον Κωστή»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, τόνισε στον κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό «Super Sport FM 104,0» πως υπάρχουν ορισμένες εκκρεμότητες μεταξύ της κυπριακής ομάδας και του Ολυμπιακού, ώστε να γίνει η οριστική συμφωνία για τον νεαρό Ιωάννη Κωστή.

«Είδαμε το προηγούμενο διάστημα ότι η μετεγγραφή ολοκληρώθηκε. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Είχαμε πει ότι είμαστε υπό διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό. Είναι σκληρές οι διαπραγματεύσεις. Υπάρχει μια καλή βάση, υπάρχει μια διαπραγμάτευση. Είναι κάποιες συζητήσεις που γίνονται και το θέμα δεν μπορεί να κλείσει από μέρα σε μέρα. Είναι πολλές οι απαιτήσεις που έχουν οι δυο πλευρές. Γνωρίζουμε ποιον ποδοσφαιριστή είμαστε έτοιμοι να παραχωρήσουμε και θα το κάνουμε μόνο με τους δικούς μας όρους. Αντιλαμβανόμαστε ότι τα ποσά είναι μεγάλα και εμείς δεν πρόκειται να ξεπουλήσουμε τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή» είπε.

Για τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Σχεδόν τα έχουμε βρει σε όλα. Η διαφορά που υπάρχει είναι στα μπόνους από της συμμετοχές του ποδοσφαιριστή. Ήδη ο Ολυμπιακός σε κάποια πράγματα που δεν προνοούσε η αρχική συμφωνία, συμφώνησε σε αρκετά από αυτά. Είμαστε υπό διαπραγμάτευση και τέτοιες διαπραγματεύσεις μπορεί να κρατήσουν καιρό».