Τεράστια πρόκληση για τον Γιώργο Δώνη: Τον θέλει η Χάντερσφιλντ για προπονητή!

Δημοσίευμα από την Αγγλία βάζει φωτιές στον Παναθηναϊκό, λίγο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

Τεράστια πρόκληση για τον Γιώργο Δώνη: Τον θέλει η Χάντερσφιλντ για προπονητή!

Οπως αναφέρει σε αποκλειστικό της άρθρο η Sun, η Χάντερσφιλντ θέλει τον Γιώργο Δώνη να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας!

Πρόκειται για μια προοπτική, που πάντα ενδιέφερε τον 49χρονο προπονητή, αφού έχει περάσει και ως ποδοσφαιριστής από την Χάντερσφιλντ. Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Γιώργου Δώνη, ο οποίος έχει ακόμα 2 χρόνια συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αλλά με ρήτρα αποδέσμευσης.

Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων: "Ο πρώην αστέρας της Χάντερσφιλντ, Γιώργος Δώνης, παραδέχεται ότι είναι ευκαιρία να επιστρέψει στο Χάντερσφιλντ. Ο 49χρονος πρώην εξτρέμ της ομάδας, είναι σήμερα προπονητής του Παναθηναϊκού, αλλά θέλει να δοκιμάσει τον εαυτό του στην Αγγλία. Ο ίδιος παραδέχεται ότι θα μπορούσε να πάρει την ευκαιρία αυτή και πιθανότητα θα επιστρέψει στο κλαμπ του Yorkshire"

[Η Χάντερσφιλντ απέλυσε τον Jan Siewert την περασμένη εβδομάδα]

Ο Γιώργος Δώνης δήλωσε: "Αυτή τη στιγμή η ευκαιρία είναι περίπλοκη, καθώς έχω άλλα δυο χρόνια συμβόλαιo με τον Παναθηναϊκό, όπου το πρότζεκτ πηγαίνει πραγματικά καλά. Δεν είναι εύκολη η απόφαση. Αλλά για μένα, η εμπειρία στην Αγγλία ως προπονητής είναι μία από τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες μου. Ειδικά στη Χάντερσφιλντ, όπου έπαιξα. Δεν έδειξα το καλύτερό μου εαυτό, καθώς ήμουν τραυματίας τις περισσότερες φορές, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Σε αντίθεση με άλλες χώρες το πρωτάθλημα είναι το κορυφαίο, επειδή υπάρχουν πολλά καλά κλαμπ με ιστορία.

"ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ"

"Όλα εξαρτώνται από τον σύλλογο για μένα. Είμαι χαρούμενος που είμαι σε ένα μεγάλο σωματείο στην Ελλάδα, αλλά είναι διαφορετική εμπειρία στην Αγγλία και μου αρέσει το αγγλικό ποδόσφαιρο".

Ο Δώνης αγωνίστηκε στη Χάντερσφιλντ, υπό τις οδηγίες του Ray Harford στη Μπλάκμπερν και στη συνέχεια ο Steve Bruce είχε μεγάλη επιρροή πάνω του στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και τη Χάντερσφιλντ.

Ελπίζει να αντιμετωπίσει έναν παλιό προπονητή του μια μέρα στην Premier League, τώρα που ο Bruce βρίσκεται στο Newcastle.

O Δώνης είπε γι' αυτό: "Έχω μια καλή σχέση με τον Steve Bruce. Εχω ακόμα επαφή μαζί του. Θα ήθελα να τον αντιμετωπίσω στο μέλλον. Και στο ποδόσφαιρο όλα μπορεί να συμβούν".