Στην Πόλη για την Τραμπζονσπόρ ο Στάριτζ που συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό (pics)

Ο Άγγλος επιθετικός είναι στην Κωνσταντινούπολη για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στην Τραμπζονσπόρ με τους Τούρκους να θεωρούν δεδομένο πως θα κλείσει ο παίκτης.

Στην Πόλη για την Τραμπζονσπόρ ο Στάριτζ που συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό (pics)

Μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος πολλά είναι τα ονόματα που θα συνδεθούν με τον Ολυμπιακό. Εδώ και λίγη ώρα ο Ντάνιελ Στάριτζ συνδέθηκε με την ομάδα του Πειραιά σύμφωνα με ελληνικό δημοσίευμα.

Στην Τουρκία, ωστόσο γίνεται χαμός εδώ και μερικά λεπτά. Ο Άγγλος επιθετικός που έχει μείνει ελεύθερος από τη Λίβερπουλ βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να συζητήσει με την Τραμπζονσπόρ και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League.

Εδώ και ημέρες οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και φαινόταν να έχει χαλάσει η υπόθεση, αλλά ο Στάριτζ μπήκε στο αεροπλάνο και είναι ήδη στην Πόλη όπως μεταδίδουν όλα τα τουρκικά Μέσα. Μάλιστα στο αεροδρόμιο φέρεται να τον περίμενε ο πρόεδρος της ομάδας, Αχμέτ Αράογλου προκειμένου να τον υποδεχτεί και να γίνει μία πρώτη κουβέντα.

Κυκλοφόρησαν, μάλιστα και οι πρώτες φωτογραφίες του Ντάνιελ Στάριτζ που αποδεικνύουν ότι βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη. Οι Τούρκοι από την πλευρά τους θεωρούν ότι το συγκεκριμένο θέμα βρίσκεται στην τελική ευθεία και την Τρίτη θα πέσουν οι υπογραφές. Η Τραμπζονσπόρ θέλει να ολοκληρώσει άμεσα τη μεταγραφή για να τον δηλώσει και στη λίστα για τα παιχνίδια με την ΑΕΚ.

Όσον αφορά στη φημολογία που αναπτύχθηκε για τον Ολυμπιακό και τον Στάριτζ από το μεγάλο λιμάνι δεν σχολίαζαν το παραμικρό. Για να είμαστε σωστοί εκείνο που τόνιζαν ήταν ότι ασχολούνται μόνο με το ματς κόντρα στην Κράσνονταρ.