Ταμπόφ - Κράσνονταρ 0-2: Έρχονται με φόρα οι Ρώσοι, αλλαγή ο Μπεργκ (vids)

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού επικράτησε άνετα εκτός έδρας για το πρωτάθλημα με 2-0 της νεοφώτιστης Ταμπόφ. Βάντερσον στο 2΄και Ούτκιν στο 78΄οι σκόρερ. Πλεονεκτήματα και αδυναμίες λίγο πριν από το πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ταμπόφ - Κράσνονταρ 0-2: Έρχονται με φόρα οι Ρώσοι, αλλαγή ο Μπεργκ (vids)

Για ακόμη ένα παιχνίδι μετά το θρίαμβο στο Πόρτο, η Κράσνονταρ αιφνιδίασε με ένα γρήγορο γκολ και καθάρισε στη συνέχεια χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα την νεοφώτιστη Ταμπόφ εκτός έδρας με 2-0, πιάνοντας κορυφή στο ρωσικό πρωτάθλημα. Το ματς ήταν για την 6η αγωνιστική και έστω και προσωρινά η Κράσνονταρ έπιασε στην κορυφή την Ζενίτ.

Με εξαιρετική ψυχολογία, λοιπόν, οι «ταύροι» θα έρθουν στην Αθήνα για το ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό. στο παιχνίδι με την Ταμπόφ είχαν κορυφαίο τον εξτρέμ Βάντερσον που άνοιξε το σκορ μόλις στο 2΄και ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης στην επίθεση της Κράσνονταρ. Με ηγέτη για ακόμη ένα ματς τον Ολλανδό Τόνι Βιλένα. Ο Καμπελά ήταν εκτός ομάδας, ενώ ο Μπεργκ μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο (στο 64' στη θέση του Όλσον).

Το δεύτερο γκολ πέτυχε στο 78΄ο Ντανίλ Ούτκιν, δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Ιγκνατίεφ.

Η Κράσνονταρ αμυντικά παρουσίασε προβλήματα και οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, ειδικά στο πρώτο μέρος. Από τη δεξιά πλευρά της άμυνας ο Πετρόφ είχε προβλήματα και έδειξε να είναι εκεί η αχίλλειος πτέρνα την οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός. Αλλά στην άμυνά του πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός από το πρώτο λεπτό.

Ο Μουράντ Μουσάεφ παρέταξε την Κράσνονταρ με το σύνηθες 4-3-3, αλλά και κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα, κάνοντας διαχείριση και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Γκολκίπερ έπαιξε ο Κρίστσουκ αντί του βασικού Σαφόλοφ. Δεξί μπακ ο Πετρόφ, αριστερό ο Ραμίρεζ, στόπερ οι Φιόλουσον και Σπάσιτς. στο κέντρο ο Καμπόλοφ, ο Βιλένα και ο όλσον και στην επίθεση εξτρέμ οι Σουλεϊμάνοφ και Βάντερσον και σέντερ φορ ο ιΙγκνατίεφ. Αλλαγές μπήκαν στο 45΄ο Σότσκι αντί του Πετρόφ, στο 65΄ο Μπεργκ αντί του Όλσον και στο 77΄ο Ούτκιν αντί του Ιγκνατίεφ.

Η σύνθεση της Κράσνονταρ: Κριτσούκ, Πετρόφ (46’ Στότσκι), Σπάγιτς, Φιόλουσον, Ραμίρες, Όλσον (66’ Μπεργκ), Καμπόλοφ, Βιλχένα, Σουλεϊμάνοφ, Βάντερσον, Ιγκνάτιεφ (77’ Ούτκιν)